![]() |
|
facebook kapatıldı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2014 Saat 11:30 |
yok benim ki daha hiç kapanmadı twitter da açıldı youtube 4 gözle bekliyoruzz artık.
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yandex dns kullanınn arkadaşlar.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Bende gırıyorum aktıf olarak ancak twıter ilk kapandığı zaman ben yıne gırıyordum kımse gıremezken ertesı gun bende gıremedım buda öyle olabılır.Ama twıtter açıldı bugun herkes gırebılıyor an ıtıbarıyle facebook un kapatılacağını sanmam kı bu durum gerçekten komık olur.Yınede fazla önemsemıyorum vardır bır nedenı kapatılıyor elbet açılcak.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Şöyle bir şey buldum konuyla ilgili başka da bir kaynak yok.
Facebook AçılmıyorKullanıcıların zaman zaman karşılaştığı sorunlar nedeni ile siteye ve uygulamalara giriş yapılamıyor şeklinde bildirimler almaktayız. Güncelleme ve bakım nedenlerinden ötürü kısa süreli girişlerde sorun yaşamanız mümkün. Facebook GirmiyorSizden kaynaklı herhangi bir sorun yada sıkıntı mevcut değildir. Genel bakım ve güncellemelerden ötürü kısa süreli kesinti yaşanmaktadır. Kısa bir süre sonra tekrar denemeniz halinde sorunsuz bir şekilde giriş yapabilirsiniz. http://wikipediaturk.com/facebook-neden-acilmiyor-giremiyorum-3203.html |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
evet, twitterda okudum simdi giremiyorum diyen cok kisi var, sanırım sistemle alakalıdır, kapatılacağını sanmıyorum.
![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
turkcell 3g kullanıyorum telefondan tamamen yasal bir sekilde kullanıyorum. face acık bende.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
emirhan307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirhan307
![]() ![]() ![]() ![]() |
serkan abı suanda ısyerındeyım emın ol kapanacak ama deneme atıyolar
|
|
hayallerim BİLE bazen yaptıklarımın yanında eziliyor:)
|
|
![]() |
|
emirhan307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirhan307
sakın tepkı vermeyın hakkınızda yasal takıp açılır dıkkat edın bırakın kapansın
|
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hem pc'den hem android uygulamasından giriyorum sorun yok
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirhan307
gerı açıldı tepkı beklenıor provakasyona gelmeyın
|
|
|
|
![]() |
|
TaZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2013 Konum: İstanbulAvcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
hımmm yahu ben yabancı dns kullanıyorum ondan giriyorumdur dogrudur haklısın
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirhan307
dns ler sıra sıra düşüyor senın kı de kapanacak
|
|
|
|
![]() |
|
TaZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2013 Konum: İstanbulAvcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
yoo an itibari ile acık ben girebiliyorum :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirhan307
saka yapacak halım yok:) dun bılıordum ama bukadar cıddı olacaklarını tahmın etmemıstım
|
|
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Harbiden de girmiyor.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirhan307
facebook kapatıldı..
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |