|
307 -207 hangisini almalı |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2010 Saat 19:48 |
konu hortlamış
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kımıne gore :) |
|
BurçUMUL
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
207 bence ancak 307 alacaksan 1.6 hdi 110 hp . Eğer performans istersen bir de chip uygulamasıyla kalkışta tutulmazsın ....
|
|
Forever young by my gti
|
|
Aytaç
2. Vites GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
207 Bence.307 Hantal |
|
Orhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu soru '25 Kasım 2008'de sorulmuş' soruyu soran üyede bi daha siteye ugramamış büyük ihtimal.;değerli yöneticiler siteye sadece bir soru sormak için üye olan şahısların topicleri silinsin forum kirliliği olmaz en azından saygılar..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
düşünmene gerek yok 207 al derim hem daha yeni teknoloji hemde artık 307 üretilmememektedir
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynen tıpkısının aynısı var bendede super çok memnunuz |
|
SelmanBeber
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
tabiki 207 hem model hemde teknoloji olarak sene farkı var.
ben olsam 207 düşünürdüm.
|
|
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
2005 1.6 16 valf dizel 110 luk 307 al hem gidiyor hem az yakıyor bakımlarını geciktirmezsen hiç bir sorun çıkartmaz
|
|
|
|
Eren
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: İzmir - Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
finansal olarak mümkünse düşünmeden 308 al, yok degilse 207 oldukça güzel bir araç tek eksisi küçük olması, 307 konusunda ise şöyle söyleyebilirim ki servis bakımlı temiz bir araç bulursan ileride sorun yaşamazsın..internette yazılanların çogunun şehir efsanesi oldugunu bilmeni isterim..golf ve 307 nedense meşhur olmuş internette..Neyse hayırlısı olur umarım..
|
|
MertCakbak
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
|
207 den şaşmam
|
|
fatih1903
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
|
DOSTUM WALLA BENDE 2003 307 VAR BENZİNLİ 110 HP TRİPTONİC KM 30 KR YAKIYO BEN TÜP TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA ARAÇTAN ÇOK MEMNUNUM CANAWAR MAŞALLAH GAZA BAS YAPAMICAĞI BİŞEY YOK UÇUYOOO İYİ KARAR VER AMA NE ALIRSAN ONU SEVİCEKSİN :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sen bizim dediğimizi al ne sağ ayağın yorulsun gaza basmaktan nede sağ elin yorulsun pompacıya para uzatmaktan
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ARKADAŞIM BU İŞİN İÇİNDE OLAN BİRİ OLARAK NE ALIRSAN AL 1.6 DİZEL BENZİNLİ FARKETMEZ DEDİĞİMİ 1.6 BİR ARACA BİNİNCE ANLICAKSIN BENZİNLİ ARABADA 1.4 DAHA FAZLA YAKAR DİZELDEDE 1.4 GİTMİYOR AMA AZYAKIYO BANA SORARSANDA 307 1.6 YENİ KASA DERİM KARAR SENİN |
|
danseLL
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
emraha katılıyorm 1.6 hdi 307 en iyisi hele bide yeni kasaysa otur yanında yat...:)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tabii ki 207 ( bence GT)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
110 hpnin nasıl gıttıgını en son bulusmada goruldu zaten :) 1 depo 900-1000 km az yakar cok kacar :):) |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bizim ortakta 207 1,4 var fakat yakıtı bir felaket.neredeyse 1,6 motor ile kafa kafaya yakıyor.eğer gerçekten kullanacaksan motoru ve konforu dha yüksek bir model seçmeni tavsiye ederim EMRAH ın dediği gbi 110 hp lik 307 daha uygundur.tabi bana göre :)) |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kesinlikle 207
207 kasası yeni değişti daha az problemli 308 desen 308 daha mantıklı derim ama 307 nin devri bitti :) |
|
sem317
1. Vites Site Çilingiri Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2008 Konum: BÜYÜKÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ya kardeşim sen ne yaptın 307 207 alakası yok araçları 307 doğuştan problemli bir araç 207 ise tam alınacak araç ........
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |