![]() |
|
Yazın Keyfini Çıkarmak İsteyene Özel 206 CC GTI |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2014 Saat 12:00 |
|
Cem daha cok anı bekliyoruz
![]() |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bana bile yolda ışıklarda dururken, sadece önüme baktığım ve kimseyle gözgöze bile gelmedigim halde kendini bilmezler, ''lan artisss, şekillll çocuk, traş yapma, adam mı oldun'' ve daha nicesini söyledikleri bir ülkede, bir kadının üstü acık araba kullanması buyuk cesaret, kaldıki ortaköyle yanımda oturan kıza içinde 4 tane ayının oldugu arabadan leblebi bile atmışlardı. sabır sadece sabır..
|
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
Kendime almıyorum zaten :D Kız arkadaşıma alıcaz CC yi :D bırakmıyor ki 106 alıyım, Hızdan elimi ayağımı çektirdi
![]() |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
hani next car 106 gti' dı azizim
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
2.0 benzinli olmasaymış özel mesaj yazıyordum.
ben 1.6 lpg li buldum alıcaz hayirlisiyla haftaya :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
|
Evet Teşekkür ederim Instagramdakinler arabadan anlıyorlar :) Bizde Çekememezlik Çok yüksek malesef Şuan Arabayı çok arayan oluyor ama çoğuda öldürmeye çalışıyor malum uçan halı ile takas bile teklif eden var sıkılmaya başladım zaten bu gidişle çekicem ilandan aracı |
||
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hayırlı satışlar.
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
maşallah araba çok güzel satanada alanada hayırlı olsun.
|
||
![]() |
||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
hayırlı satışlar aracın maşallah çok güzel
|
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
2.0 206 cc lerde, 206 gti motoru var ondan.
|
||
|
||
![]() |
||
|
Başlık değişik geldi, ben mi bilmiyorum yoksa motor 2.0 diye CC lere gti denmeyemi başlandı :S
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
instagramda arabanın fotolarına denk geldim. baya like almışsın dostum. pejonun fan hesabı bile paylasmıs fotoları
![]() |
||
|
||
![]() |
||
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-hayalin-bir-tik-iceride-164516000/detay/
Güncel İlan.... Düzenleyen TuNeR_32 - 16 Mayıs 2014 Saat 22:32 |
||
|
||
![]() |
||
|
Evet abi bende bakıyorum ilanlara aracımı daha koymadım ilana sanırım koyarsam hemen satılacak ama satmak istemiyorum çok kararsızım rc jant kovalıyorum birde 206 plas stop birde neon yeşile aracı kaplatma olasılığım baya yüksek :)
|
||
|
||
![]() |
||
|
bak 1.6 lpg li 160 binde 2001 model senin renginde extra hic bisiyi yok arabanın 24 bin çekmiş
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-cok-temiz-cabrio-kacirmayin-162970982/detay |
||
|
||
![]() |
||
|
Aslında Haklısın Arkadaşım 11-12 ye doğan SLX alıyor adamlar cabrio arabayada 16-17 veriyorlar
||
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Piyasa bu ara ölücülükten ziyade uçuculuk yapıyor.
cc'ler daha pahalı tamam da 2002 model bu sınıfta bir araç 20'den fazla etmesi için seninki gibi olması lazım. Onun da alıcısı çok geç bulunur söyleyim.
|
||
![]() |
||
|
inşallah istediğin gibi bir alıcı bulursun
|
||
![]() |
||
|
hasan, piyasa ölücü kardeşim, cc nin hakkı 16-17 eder diyorlar
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Dostum Araçtaki extraları bir hesapla istersen 1.6 CC BOŞ otomatiklerin fiyatınada bakabilirsin ben onların fiyatına dolu 2.0 manuel GTI ve orası burası kurcalanmamış araba Satıyorum
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |