![]() |
|
206 CC Roland Garros ilgili birkaç soru? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mart 2014 Saat 13:39 |
O kadar düşük km de ve lpgli olmasına şaşırdım doğrusu performansı etkılemesı malum ama şımdıkıelr araç zorlanınca zaten dırek lpg den benzıne geçıyor sıralı o yuzden benzınde varsa depoda devam :) onun dışından fıltreler gerçekten pahalı ama bazen yan sanayı tarzında uretılenlerınden denk gelıyor 20-30 TL ye araştırmak lazım .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
cordial17 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2014 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cordial17
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öyle oldu, araba basında pazarlığı babalar yapacak :D:D
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alışverisi babalar yapıyor yani, kullanan bayanın arabasını babası satıyor, alacak kisinin de babası almaya gidiyor.
![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
cordial17 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2014 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cordial17
Kendim gelebiliyor olsaydım kesin uğrardım ama babam almaya gidecek arabayı, okul olduğu için hafta içi cıkamıyorum hafta sonlarıda seminerler var, babama söylesemde o tamam der yinede uğramadan gider :D Zaman bulabilirsem kendim de gelmeye çalışacağım o zaman uğrayabilirim işallah.
|
|
![]() |
|
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
Antalyada Sanırım araç Bende ıspartadayım buradan geçeceksen Antalyaya Benim CC bakıp Antalyaya Geçmeni Öneririm :)
Bunlar da Forumdaki Eski Resimleri şimdi daha Güncel Yeni fotolar Çekilecek ;) http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=29259&title=206cc-20-cabrio-guncel-resimler Düzenleyen TuNeR_32 - 25 Mart 2014 Saat 00:19 |
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cordial17
İstanbulda da var üstat 19 veririm diyor angel far felan yapmış arabada güzel durmus, birsine baktırttım bek içine sinmemiş bakan elemanın, 2lira fazla olsun temiz olsun dedik :D
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
güzel fiyat, sen tabi yine de orda eli sıkarken 22 22 22 22 de :) ama emin ol guzel fiyat
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cordial17
aynen üstat ilandaki aracı alacağım yirmi iki bucuk dedi ama araba basında son bi pazarlık yaparız yine. Dediğin gibi üstat sans işi, nasipse olur zaten
|
|
![]() |
|
satıcı öyle diyorsa dogrudur. araba isi sans isi. hayırlısı olsun. sanırım ilandaki arabadan bahsediyorsunuz, ne kdara anlaştınız.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-206-cc-rolandgarrros-orijinal-52-bin-km-de-155970189/detay |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cordial17
Bilgiler için çok teşekkürler.
Araç 2004 model, satan kişi kızım için almıştım kızım atanınca aracı satmaya karar verdim dedi. Kışın aracı kapalı garajda muhafaza ettim yazında kızım kullandı o yüzden km azdır, tüp taktıralı 6 ay oldu ve hala taksitlerini ödediğini söyledi, bu 6 ay içersinde de hiç bir sorunla karşılaşmadığı dile getirdi. Fitillerin durumunun gayet iyi olduğunu su almadığını dile getirdi. Ayrıca tüp ruhsata işli değilmiş muyanesine daha var o zaman işletirsin diyor. Fitil konusunu biraz araştırdım gerçekten baya pahalıymış, bir kaç kişide eczanelerde satılan serumlar için olan lastikler ile çözdüklerini yazmışlar. Alacağım araç yasadığım şehre baya bir uzak olduğundan boş yere gitmekte istemiyorum, umarım araç satıcını dediği gibi temiz çıkar :D
|
|
![]() |
|
öncelikle hos geldin, kendini üye tanıtım bolumunde belirtildigi gibi tanıtırsan seni daha yakından tanınımıs oluruz. şu linkten tıklayıp kendini tanıtabilirsin yeni bi konu açarak; http://forum.peugeotturkey.com/forum_topics.asp?FID=22&title=uyelerimizi-taniyalim
konuya gelirsek, hayırlısı olsun yaz geliyor cc güzel secim, fakat kac model bu alacagınız arac lpg icin 50bin cok dusuk bir km keske orjinalligi bozulmasaymıs tabi gercekten 50 bin ise. lpg islimi ruhsata o onemli, eger bi kac yaz biner satarım diyorsan soktur gitsin o lpg yi sora satarken istersen takarsın geri. evladiyelik alıcam diyorsan yine soktur derim 50 binde araca yazık daha yepyenidir motor. (tabi orjinal km ise) ikinci konu su alma konusu, evet zamanla bakımı yapılmamıs tavan fitilleri çürür ve iceri su alır. bu fitilleri fransadan siparisle getirebilirler ya da perte cıkmıs cc bulup kendinize taktırmanız lazım, tavan fitili cok cok pahalı, onu belirteyim. aracı bir yıkamacıya goturun bastırın heryerine su ozelikle fitillere icine su alıyormu inceleyin. fitiller saglam ise damla su almaz bunu bilin. alternatif tamir yolu varmı demissiniz piyasada o kadar vasat cc gordumki su aliyor diye fitile siyah silikon sıkmıs arac bile gordum. cc sorularınızı severek yanıtların. hayırlısı olsun tekrar. |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cordial17
Merhaba arkadaşlar, öncelikle forumda yeni olduğum için konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın.
Başlıkta da belirttiğim gibi 206 CC Roland Garros alacağım, fiyat olarak anlaşmış durumdayım ama bir kaç sorum olacak CC kullanıcıları düşüncelerini deneyimlerini paylaşırlarsa çok memnun kalacağım. Öncelikle alacağım araç 52bide ve lpg li. lpg li olması araç motorunda sorun yaşatır mı bana, uyum sorunu gibi ve aracın performansını nasıl etkiler. Birde araç içi fitilleri diye adlandırılan plastik yalıtım yıprandığında aracın su aldığını duydum, ama bu fitillerin çıkması yada sıfırının bayilerde bulunamadığını söylüyorlar, gerçekten de bu parçayı bulmak bu kadar zor mu ve böyle bir durum ile karşılaştığımda başka alternatif çözüm yolları var mı? Şimdiden ilginiz için teşekkürler. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |