![]() |
|
Anlık Tüketim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2014 Saat 23:43 |
|
bende klima hep açık araç 5 kişi bagajda bass full bagaj pandizot evde tavana kadar bavul 2700 km devirdik ya 206+ hdi fena bişey :D
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ben Ankara-Afyon-Denizli-Pamukkale-Aydın-Söke-Didim-Ören[Milas]-Didim-Bodrum-Didim-Bodrum-Didim-Söke-Aydın-Denizli-Afyon-Ankara yaptım. Bodrum ve Didimde çok dolandım. Totalde 2500km oldu. Hep 5 kişi klima açık gezdik 5.3 ortalama ile bitirdim. Hele dönüşte benim ayağımın altında bile eşya vardı bagaj pandizotu sökük arka camı göremeyerekten geldik. Ben ortalama çok diye hayıflanıyordum. 206+ 4.8 yakdıysa ben 1.4dizel 90hp 1350kg+500 ile fena yakmamışım. |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
maşallah çok güzel mazottan doğan kar zaten yüzünüzü güldürür
|
||
![]() |
||
Dayofjackal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dayofjackal
|
![]() |
||
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
|
konfor kullanış nasıl o anlamda genel araç olarak yani
|
||
carpe diem
206+ HDI |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Bu yol bilgisayarı ekranı sadece Allurede var, motorda standart 1.6 HDİ 92 HP |
||
![]() |
||
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
|
hangi modeli 301 in bide nasıl memnunmusun
|
||
carpe diem
206+ HDI |
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Bu ne hiç yakmamış yahu... Maaşallah çok kıskandım.
|
||
![]() |
||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
1,6 hdi ler az yakıyor da biraz sabır istiyor, sakin kullanımda 4 lt ortalama elde etmek çok zor değil.
|
||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
aynen benim burda bi arkdaşımda da var yakıt değerleri 301 lerin gerçekten çok güzel.
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Çok güzel değerler, bu 301'ler tüketim konusunda bir numara.
![]() |
||
![]() |
||
By_Master28 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2014 Konum: Giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı By_Master28
|
300 km şehirdışı geriye kalan ise şehiriçi kullanım sonucu oluşmuştur.
![]() ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |