![]() |
|
airbag lambaları yandı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
awanger33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2013 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı awanger33
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mart 2014 Saat 16:00 |
bilgisayara bağlamak çözüm olmadı :S hem özel hem yetkili serviste bağladık ama airbaglere ulaşamadık :S
koltuk altındaki fişleri iptal edip kabloları lehimledim ama gene banamısın demedi ? lütfen yardım !!!!!!! Düzenleyen awanger33 - 20 Mart 2014 Saat 10:04 |
|
krala adalet sorulmaz....
|
|
![]() |
|
lutfi_ertosun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2010 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lutfi_ertosun
![]() ![]() ![]() ![]() |
eger airbaglerde herhangibir problem yoksa yetkili veya ozel servislerde bilgisayara bağlandıktan sonra arıza sılme ıslemi yapılıyor hiç bir problem olacagını zannetmıyorum maliyetsız bı sorun
![]() |
|
Peugeot 307 XT
|
|
![]() |
|
awanger33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2013 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı awanger33
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracımın aküsü bitti ve takviye yaptık ama durduk yere airbag lambası yandı oda yetmedi sağ airbag düğmesinden açık olmasına rağmen off diye yanıyor
![]() |
|
krala adalet sorulmaz....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |