![]() |
|
Teypte bip bip sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
driver_can ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mart 2014 Saat 18:10 |
Aynen öle oluyormuş zaten bencede bcerememişler teşekkür ederim bilgi için tekrardan.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hızır gibi geldin 7 dakika içinde.
![]() |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
yettim serkan abi
![]() bip sesinden kurtulabilmen için aracın pp2000 e bağlanıp şasi numarasını teyipe kaydetmeleri lazım. yaptım diyenler becerememiş belliki. sadece radyoda değil cd de de bipler
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Kullanıcı adıda Buğra
|
|
![]() |
|
driver_can ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tam bi kullanıcı adı var mı ulaşabileceğim acaba?Arkadaşa yardımcı olmak istiyorum çünkü kendisi pek anlamadığını söylüyor.
|
|
![]() |
|
Forumda 3-4 arkaşta başka ataç teybini takınca aynı uyarıyı almıştı. Biriside trakya temsilcimiz Buğra özelden mesaj atıp bilgi alabilirsiniz. Hepsi serviste teybi araca tanıtarak uyarıdan kurtuldular.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
Bende böle düşünüyorum.Bursa peugeot nilkar tanıtım yaptık bizlik bişey yok diyolarmış.Ama radyo çalışıyor sadece bip sesi geliyor buda tanıtım yapılmadığından olan bi uyarı diye biliyorum.
|
|
![]() |
|
Serviste tanıtım yapılmamış yada yapılamamış, pp2000'e bağlanıp tanıtılması lazım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
307 araca peugeot cd çalar takmak istiyoruz fakat radyo çalarken 2 saniyede bir bip sesî alıyoruz.Serviste tanıtım yapıldığı söyleniyor fakat sorun düzelmedi sebebi nebir?Araç 307 teyp 2006 206 dan çıkan cd çalar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |