![]() |
|
bugün aracın için ne yaptın:)) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 8> |
Yazar | |
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2014 Saat 17:42 |
Parklari sinyallere bagladim ve kizmizi led takdim sinyallere
![]() |
|
![]() |
|
faldov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2013 Konum: ISPARTA-32 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arabanın zifti temizledim ama bittim diyebilirim yaklaşık 5 saat sürdü.
![]() |
|
Peugeot 206 HDİ Fever- 2006
|
|
![]() |
|
Foxfire ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
fiyat 280 TL ekrandaki veriler benzin değil lpg verileridir bir nevi lpg için yol bilgisayarı Bağlantı olarak - yeşil müşürden motor suyu sıcaklığı - Hız için gps anteni - Devir anlık tüketim gibi verileride lpg beynine giden kablodan - kalan lpg bilgisi için tanka sensör takıldı - iç dış sıcaklık için sensörler yerleştirildi kalibrasyon yapıldı. seri üretim değildir sipraiş üzerine üretilip kargo ile gönderilebilir |
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Süper duruyor hocam,bağlantıyı nerden yaptınız ? birde fiyat nedir :)
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
Foxfire ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
Bugün bunu taktırdım
![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Yarin kendimi iyi hissedersem dip bucak giriscem :) cok kirlenmis aslan
|
|
![]() |
|
naimkaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
bıcı bıcı :)
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
kuzuşla çatalca silivri çerkezköy dağ bayır köy köy gezdik = )
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Sarmal direksiyon kılıfı yapalım dedik çokta kıyak oldu ama ip yetmeme ve ip bulamama gibi sorunlar yuzunden bazı kısımlar açıkta kaldı bakalım olmıcak gıbı ama duzeltebılırsem resimlerim maliyet oldukça düşük :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Güzelce yıkadık kuruladık fk1000p wax çektik 2 hafta önce kil de çekmiştik, cıncık gibi oldu.
Bu arada yakın zamanda araç satılığa çıkacak arkadaşlar. ![]() ![]() ![]() ![]() Hanım sağolsun hava kararana kadar arabanın temizliğine yardım etti. En sonunda Gaffuruma pijamasını giydirdik eve çıktık.
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Parçaların markası neydi bilmiyorum ama yan sanayi tuzunda. Bence gayet iyi.
Ben de hanımı kandırdım birazdan arabaya inip dip bucak temizleyip cila çekeceğiz :)
|
|
![]() |
|
faldov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2013 Konum: ISPARTA-32 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Sağ önden takır takır ses geliyordu.Sağ salıncak ve rot başları değişti.
Sağ salıncak 60 TL Rot başları 15'erden 30 TL İşçilik 60 TL Rot Ayarı 20 TL İşçilik pahalı mı ucuz mu oldu çözemedim :) Üstüne bir de yıkama yaptım melek gibi kaldı yarınki yola çıkış için hazır aslanım.
![]() |
|
Peugeot 206 HDİ Fever- 2006
|
|
![]() |
|
Duramadım yine
![]() ![]() ![]() etiketler Macaristan'dan.
|
|
![]() |
|
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
angel farlarımı taktım tekrar
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
çıtalar stoplar ve tavan
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
30.000 bakımını yaptık :)
![]() |
|
![]() |
|
D.EAGLE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2013 Konum: UŞAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
camdan beri yerinde duruyormu diye baktım :)))
|
|
PUG 206 FELİNE 1.4 ReD'eViL
|
|
![]() |
|
Ender DOĞAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 170 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ender DOĞAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dün yeni jantlar i takıldı lastik lerde plaka aydınlatma led bu günde güzel bir düs;)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Bir güzel yıkadık F1 Güçlü ciladan attık parlaklık tatmın etti.Buzlu cam far var aracımda parkları turuncuya çevırdım ıkı tane dıpsız 5V turuncu ampül aldım taktım güzel oldu değişiklik oldu amerikan park tarzında farlar orjınal sarı yanıyordu ona ramen turuncuyla uyumlu oldu ve diğer ampüllerde değişime gitmeme gerek kalmadı.Dolu göçükleri oluştu onlara baktım uzuldum bıraz ama bugunluk pek bısey yapamadım onlar ıçın bugunde böyle geçti gitti artık :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 8> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |