![]() |
|
206-207-307 Orjinal diecast model Arabalar ACİL!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
ShankaFB ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2015 Saat 21:01 |
|
peugeot 206 5kapı beyaz arıyorum,nerden bulabilirim fikri olan varmı ?
|
||
![]() |
||
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
![]() |
||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
furkan sağolsun açmış beyler konuyu ;)
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=34008&title=evimizdaki-diecast-garajlari-paylasalim |
||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||
![]() |
||
eguet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
fikir güzel bencede ayrı bi kategori de paylasırız
![]() |
||
FIRST BLOOD
206 ROLAND GARROS 1.6 16v |
||
![]() |
||
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|
|
||
![]() |
||
![]() |
||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
Maksat hobi olsun. Hepimizin bütçesi kısıtlı sonuçta. Güzel müzel paylaşalım işte:)
|
||
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Paylaşalım valla güzel olur bende de bir kaç tane var çok güzel olmasalar da
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
Bir ara konu açıp paylaşalım olmadı elimizdekileri :) rafın üstüne pleksi kapatıp arabaları dizmeyi düşünüyorum. Kitaplarımı koyduğum duvar rafının üstünde 1buçuk metrelik yer var. Yapabilirsem foto koyarım artık:)
|
||
||
![]() |
||
eguet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
|
tramer sorugusunda bişey bulamazsınz ilk sahibiyim garaj arabasıdır kısa zamanda jantları değiştirmeyi düşünüyorum
![]() |
||
FIRST BLOOD
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
hocam kaç binde bu yeşil olan?
||
![]() |
||
|
benim de 4-5 tane welly modelim vardı genelde büyük ölçek model tutuldugu için ilk basladıgım zamanlar bende welly almıstım ama sonra hepsini verdim bi tek 1965 mustang cocuklugumun hayali oldugu için o kaldı şimdide cadde modelleri ve peugeot koleksiyonu yapacagım kısmet olursa gecen gün bi tane 106 buldum ama 500 lira oldugunu görünce geri durdum
![]() Düzenleyen eguet - 07 Mart 2014 Saat 17:52 |
||
FIRST BLOOD
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Bende de ufak bir welly kolleksiyonu var, yani ucuz diyelim. En değerli parçam ise de-lorean(geleceğe dönüş serisinin üçüncü filmindeki hali).
Bir ara ben de ucuz 206 modeli bulabilir miyim diye bakmıştım hakkaten yok piyasada, çok nadir. Ayrıca ben şimdiye kadar hep 1/24 boyutlarda biriktirdim ama şimdiki aklım olsun biraz daha küçük modeller biriktirirdim. Çünkü evlenince alanınız sınırlanıyor arkadaşlar öyle istediğiniz her yere model araba koyamıyorsunuz :)
|
||
![]() |
||
|
Zaten vazgeçtim :) fotograf isteği üzerine cep telefonuyla bu kadar oldu
||
FIRST BLOOD
||
![]() |
||
kaf kef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: maçavyımop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
|
hocam pahalı zaten :))
|
||
İki tanık var biri dilimdir biride dürüst kalemim, ihanet etmez sözüm kağıda ve halim RABBA teslim.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|
eguet yine de sen ayrıntılı resimleri paylaş yahu merak ettik :D
|
||
![]() |
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
sağlık olsun hocam ben de Roland Garros'u andırıyor renginden ötürü diye istiyodum ama siz de kalması daha iyi sanırım
![]() |
||
![]() |
||
|
ya kusura bakmayın görmemişim aciliyeti kalmadı maalesef ilanı çekmek zorundayım parayı bulabildim çok şükür hem Buğra'nın da söylediklerinden sonra zaten vazgecme aşamasına gelmiştim hayırlısı böyleymiş ama koleksiyonu genişletmek istiyorum elime bi 206 daha geçerse aldıgım fiyata size veririm ama lütfen benimde yurtdışından aldığımı unutmayın ![]()
|
||
FIRST BLOOD
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
hocam ben soruma cevap alamadım halen
![]() |
||
![]() |
||
|
wallaha o zaman şöyle söyliyim modellerde markalar çok önemlidir mesela bi kyosho bu işin en üst noktası sayılabilecek bi model markasıdır ve 1:18 modelleri 500tl gibi rakamlara satılıyor autoart vs gibi örnekler çogaltılabilir tr'de böle bi sıralama yapılacak olursa welly alt sıralarda kalıyor tabiki tr'de çok yaygın welly üretimi ucuz oldugu için ama modellerde kıymet acısından çok degerli degildir.her zaman detay çok önemlidir detayda her marka çok girmez söylemek istedigim ölesine biriktiriyorsan detaya,markaya,arac modeline zaten cok takılmazsın welly idealdir ama model için biriktiriyorsan emin ol welly cok kaliteli değildir bana gönderdigim linktekilerle şu resimleri karsılastırırsan eminim demek istedigimi anlayacaksın
![]() ![]() ![]() |
||
FIRST BLOOD
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
206'nın detaylı fotoğraflarına bakabilir miyiz acaba? bir de oluru nedir?
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |