![]() |
|
206 arka sağ tekerden gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
saruhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2013 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mart 2014 Saat 17:12 |
Burclarin resmini yada nereden alabilirimm.
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen ben torsiyonları değiştirmiştim ses geliyordu tekrar ustaya götürdüm bana dedi üst burçlarından yapıyor dedim biz bunu takım aldık niye değişmediniz ya genelde değişilmez falan burçların parasını geri aldım ücretsiz taktı yolladılar beni.
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
torsiyon yapıldı ama nasıl yapıldı bu önemli.
tornaya gitmeden yeni bilyaları çaktılarsa yine yapar. genelde bu tür sorunlar direk torsiyonu işaret eder.
|
|
![]() |
|
saruhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2013 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Konuyu yanlış yere açmışım kusurua bakmayın :(
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.aracımın sağ arka tekerınden çukurlara girince ses geliyor.Ama torsiyon sesi gibi değil.lok lok şeklide.tamirci torsiyon diyor ama gecen sene yaptırmıstım torsiyonu.amortisör takozundan bu sesi yapar mı?arkaya iki kişi oturunca ses falan gelmiyor.Yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |