|
Darülaceze Ziyaret Etkinliği Resimler İlk Mesajda |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 8> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2014 Saat 10:32 |
|
|
tongucuk
4. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
iyiki gelmemişim yoksa o iki minik böcüğü parçalardım ısırırdım yerdim
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
3.cü fotoya dikkat, tam gözlerimi kaparken denk gemiş zaten 3 saat uykuyla gelmiştim görsel fail' den dolayı özür dilerim
|
|
kuscu38
4. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yapanların ellerıne sağlık :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
barishrocker
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Güzel olmuş böyle:)
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Resimler ilk mesajda toplanmıştır.
|
|
kivanc
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Düşünenlerin gelenlerin yüreklerine ayaklarına sağlık. Çok farklı bi tecrübe oldu. Gerçekten çok güzel bi etkinlikti. Herkese teşekkr ederm.
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
tetik-soner
3. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
|
çok güzel hareketler bunlar
güzel bir gündü...fazla arayı açmayalım beyler...
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
Bursat
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçmiş olsun Aziz
Herkese çok teşekkürler gerçekten de herkesin gözü doldu ama yutkunduk Allah yardımcıları olsun
|
|
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
|
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
of of :) yüreginize saglık.
Gelemedim sağlık sorunları nedeniyle, şimdi ofise geldim
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
206+bülent
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
|
+1
|
|
carpe diem
206+ HDI |
|
qqyyxx
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
anlamlı ziyaret için allah hepinizden razı olsun.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Bürşat abi sana teşekkür ederiz bize anne ve babamızın birkez daha çok değerli olduğunu gösterdin. Bizimle birlikte olan arkadaşlarımızın ayaklarına sağlık...
|
|
kuscu38
4. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
herkesin ayaklarına sağlık güzel bir buluşma, güzel bir gün oldu herkese ayrı ayrı teşekkürler...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
s.seckin
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzel buluşma güzel etkinlik tebrikler arkadaşlar.
|
|
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yüreğinize sağlık olsun. Çok duyarlı bir etkinlik oldu. Böyle bir etkinliği yer şehre yaymalı.
Bir gün biz de onlar gibi olabiliriz. Maddi imkanlarımız olmayabilir ama manevi olarak biraz yanlızlık paylaşmak çok güzel bir duygu. Gönülden tebrik ediyorum duyarlı ve imkanı olup katılan kişilere. Yaşlı ve özürlü kişilere biraz duyarlı bir insanım etkinlik beni heyecanlandırdı ... |
|
by_cüneyt
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: z burnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı by_cüneyt
|
kardeşlerim öncelikle çok anlamlı buluşmada sizlerle tanışmam çok güzel bir zamanlama oldu cana yakınlığınızdan ve saygınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum eminimki allah sağlık verdiği sürece çok daha iyi buluşmalara hep beraber imza atacağız......(teşekkürler kardeşlerim) (teşekkürler peugeottürkey)
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(2)
|
Çok güzel kareler Burşat, aynen dediğin gibi zaman çok çabuk geçti, ortamları bakımları her şey gerçekten çok güzel, tek eksikleri sevgi ve ziyaret, bireysel ziyaretler için izin almaya da gerek yokmuş, bundan sonra fırsat buldukça hem bireysel hemde hep birlikte ziyaretimizi eksik etmeyelim.
Cüneyt Abiyle teyzemin biriyle sohbet ederken teyzem torunlarım var ama ziyaretime gelmezseler gelmesinler siz geliyorsunuz ya o bana yeter dedi, çok duygulandık. İnşallah fırsat buldukça ziyaretimizi gerçekleştireceğiz.
|
|
Bursat
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Herkese ayrı ayrı ben teşekkür ederim tek başıma hiç bir şey yapamazdım. Enfes leziz bir etkinlik oldu. İlk adımımızı attığımızda duygulu anlar yaşadık ne yapacağımı kiminle konuşacağımı şaşırdım ama kısa zaman içinde teyzelerimiz amcalarımız sayesinde ortama ısındık ve harika muhabbetler geçti. Biz amcalarımız ile tavla hayali kurarken birde baktık zaman bitmiş. Orada onların gülen yüzünü görmek ki yatalak olan teyzelerimizide gördük üzüldük fakat ortam yemekler bakım gayet iyiydi. Bu etkinliği geleneksel hale getirip her yıl aynı tarihte yapmak isterim. Ayrıca AVM muhabbetleri de keyif vericiydi. Tüm arkadaşlara tek tek teşekkürler.
Düzenleyen Serkan - 18 Mart 2014 Saat 03:50 |
|
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
|
emirhan307
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emirhan307
|
AYNEN::)
|
|
hayallerim BİLE bazen yaptıklarımın yanında eziliyor:)
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123 8> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |