![]() |
|
Logo'ya ışık aldım ama nasıl yapacağım ? (Çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||||
abdullahaydn52 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ç Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahaydn52
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mart 2014 Saat 16:52 |
|||
arkadaşlar aynı üründen bende de mevcut (beyaz olanı) isteyene gönderebilirim. tekirdağ çerkezköydeyim.
|
||||
PEUGEOT 206 1.4 HDI X-DESİNG
|
||||
![]() |
||||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Güle güle kullanın arkadaşlar..
|
||||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||||
![]() |
||||
Ssedo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
üsteki mesaja eklendi
Düzenleyen Ssedo - 04 Mart 2014 Saat 19:11 |
||||
![]() |
||||
Ssedo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
|||
teşekkürler arkadaşlar :) ben birde ufak bir anahtar eklemeyi düşünüyorum aslında şöför panelinin orada olsa harika olurdu ama o beni aşar sanırım bağlantıyı yaptığım yere ufak bir anahtar ekliyeceğim muayenelerde falan sıkıntı çıkmasın
Bizim aracımız biraz da eski sizleirn araçlarında daha güzel duracağını düşünüyorum arkadaşlar, aldığımız da daha kötü bir haldeydi o kadar parayla o kadar oluyor bayağı bir masraf yaptık kendimiz falan bir şeyler yaptık en son bu kadar oluyor çok ufak tefek sorunları kaldı onlarıda para buldukça yapıyorum ya da yapamazsam yaptırıyorum ısı sensörünü değiştireceğim bakalım hararet birden düşüp yükseliyor ve benzin çok yakıyor araç bunla alakası olduğunu düşünüyorum Düzenleyen Ssedo - 04 Mart 2014 Saat 19:10 |
||||
![]() |
||||
|||
Bu gündüz görünümü
![]() Bu da gece görünümü, benim ışıklar sarı olduğu için cuk diye oturmadı fakat ilerleyen zamanlarda xenon far yaptırabilirim sanırım:) veya böyle bir süre devam gerçi böyle fotoğrafta belli olmuyor ama dışarıda gören birisi kime yaptırdın diye soruyor :D
![]() |
||||
![]() |
||||
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
|||
inşallah bi bulusma olursa bakarız kardeşim :)
|
||||
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
||||
![]() |
||||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|||
güzel olmuş :)
|
||||
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
||||
![]() |
||||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|||
elinize sağlık güle güle kullanın.
|
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|||
Kafam karıştı bunu geniş bi zamanda düşünelim. ![]() |
||||
![]() |
||||
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
|||
şimdi kırmızı alsak parklarıda kırmızı yapsak sinyalleer parklara baglı sabit sarı farlar xenon parklar kırmızı biraz karıştı ama :D sarı kırmızı beyaz olur :D ortada kırmızı amblem deişik olmazmı :D
|
||||
|
||||
![]() |
||||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
|||
Güzel olmuş ya beyazı beğendim . Buğra gündüz de öyle belli olmuyo yanmiyoken siritir mi diye düşündün anladığım kadarıyla. Sıkıntı yok :)
|
||||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
||||
![]() |
||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|||
Sana kırmızısından alalım semih. PArkları da kırmızı led yaparız inan çok tatlı olur. Beyaz ya da mavi alırsan sırıtabilir. |
||||
![]() |
||||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|||
valla eskiden olsa kesin yapardım bu uygulamayı he. çok güzel olmuş ama ben yanmazken gündüzkü halinide merak ediyorum.
|
||||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||||
![]() |
||||
|||
güzel olmus kardeşim ama net foto istiyorum bende almayı düşünüyorum nasıl gözükür merk ediyorum o yuzden :)
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Ohh sonunda :D
Fena durmamış kazasız belasız. |
||||
![]() |
||||
|||
Merhaba arkadaşlar sonunda taktım, nedense kamerada mavi çıkmış beyaz gözülüyor öyle karanlıkta falan denedim dikkat çekmiyor sanmıyorum polislerin sorun çıkaracağını öyle sanki aracta olan bir özellikmiş gibi duruyor
Ben nasıl yaptığımı anlatayım özetle eski kasa yeni kasa nasıl oluyor bilmiyorum ama, öndekii logoyu araçtan komple söküyoruz tabi yapışken silikon gibi bir şey var o kopuyor ardından logonun kasasıyla logo geliyor, ve önündeki şu aslan krom gibi bir şeyden yapmışlar plastik üzerine tırnaklar ile monte etmişler tırnakları kırmadan çıkarayım dedim sonra baktım tırnakları zaten kırmak zorundayım yoksa ışığı monte edemiyorum arkadan tornavida ile tek tek bütün tırnakları kırdım ve cuk diye elime düştü güzelce kalan tırnakları temizleyerek kazıyarak, zıpmaralayarak temizledim aldığımız ışıkta çok sağlam çift taraflı bant var ona yapıştırdım diğer yer kısımıada yapıştırdım ve bastırdım hatta biraz yamuk oldu sökeyim diye zorladım ama nafile çok zorlarsam bantlar kopacaktı o kadar sağlam yapışkanlar:) Şimdilik sıkıntı yok bakalım epey gezdik bu logoyla :D Dikkat çekmiyor beyazı için konuusyorum diğer renkler nasıldır bilmiyorum ![]() |
||||
![]() |
||||
abdullahaydn52 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ç Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahaydn52
|||
başlayamadık ki
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Bitmedi mi hala ?
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahaydn52
|||
abi eski kasa diyorsunuzda bu logo kaç modele kadar takılıyor. aynısından bende de var ama logoyu nasıl sökeceğimi hala çözemedim. benim araç 2006 model olduğuna göre eski kasa mı oluyor. logo sanki ön panjura falan bağlı gibi duruyor. bi yardım lütfen
|
||||
|
||||
![]() |
||||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|||
Beğendim ben de, güzel duruyor inşallah polisler daha çok takmaz.
Taktı mı farlardaki ayar bantlarını bile söküyor dingiller bu ney bu ney diyerekten..
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |