|
306 otomatık sanzıman fıkır aranıyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
kılıç
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2017 Konum: kaynakci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2017 Saat 18:17 |
Arkadaşlar benim 306 otomatik şanzıman spor kar modu ışıkları yanıp sönüyor selenoid ve yağ değişti yine aynı yazılımı yetkili servis haricinde nerede attirabilirim ben bursadayim yazılım atacak bir yer arıyorum araçtan soğucam nerdeyse
|
|
dieelf
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2012 Konum: asdasd Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
konu güncel arakdaslar
|
|
dieelf
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2012 Konum: asdasd Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ıns arakdaslar fıkırlerınızı beklıyorum
|
|
Turgay_66
3. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
gerçekten çok para harcamışsınız,en kısa sürede çözmeniz ümidiyle kolay gelsin
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
kuscu38
4. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şanzımanda yazılım normalde olmuyor bunlarda ama otomatik olduğu için olabilir... arkadaşlara sorucam akşam üstü cevap alırsam yazarım burdan şehri sormamdaki sebeb ist.daysan yardımcı olurum die...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
dieelf
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rizedeım sanzımana yazılım atılmıyor galıba eskımodel bu
|
|
kaangk
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Şanzıman yazılımı attırmayı unutma, yeni selonoidler için
|
|
kuscu38
4. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pek sanmıyorum sizin yer nerdeydi şehir?
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
dieelf
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benım merak ettıgım konu aracın ana beynı ıle sanzıman beynı arasında bır bag var mı
|
|
kuscu38
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam şanzıman pejo larda tamamen sıkıntı tüm pejocular şanzıman yaptırdıkdan sonra tam manasıyla "oh be! " diyemiyor ama anlattığına göre sıkıntı çıkmaması lazım hee çıkıyormu şanzımancını değişir. film değişmiş, selenoid değişmiş. vitesin atmasını sağlayan bilya var birde ona baktır ufak bi ihtimal ama şansını denemelisin bence :)
Düzenleyen kuscu38 - 24 Şubat 2014 Saat 06:00 |
|
206 XS Tu5 Motor...
|
mami202
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
anladığım kadarı ile şanzıman beyni ve selenoid değişimi yapıldığı halde düzelme yoksa şanzımanı iyi bir ustaya tamir ettirmeniz gerekiyor. özellikle ankara da şanzıman konusunda iyi ustalar mevcut, tahminim ortalama 2 ila 3 bin arası bi masrafınız olur geçmiş olsun.
|
|
dieelf
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
oncelıkle arkdaslar ıyı forumlar elımde 306 18xr otamatık var sıkıntım 4e atmaması
ılk konuyu detaylıca anlatım artık cozulmesı gerekıyor arabamı ılk once kuzenınmde aldım o 1200 lıra masraf ettı rızeden soktuk mersıne yolladık geldı yıne aynı sonra aynı sekılde arabayı ben aldım bende aynı sekılde kullandık sonrasında aracı farklı bır kuzenıme sattım oda kafaya koydum yatırcam dıye rızeden sokturup samsuna yolladık geldı olmadı gıttı tekrar olmadı en son aracı samsuna goturduk usta kuraclada sagı solu sanzıman beynınden dedı ıcınden balataları falan degıstı selıloıdler falan yıne aynı sımdı sorum arac ılk alındıgında 4e atıyordu sonra gaz kesıyo dıye araba servıse gıttı kuzenımdeyken servısten kuzenımın dedıgı(arabalardan pek anlamaz) aracın beyın fılmı degısmıs tekleme sorunu halledılmıs ondan sonra 4e atmamaya basladı dedı aklıma takılan aracın beyın fılmıyle otomatık sanzıman arasında bır ılıskı olabılır mı veya aklıma gelen manuel vıtes beyın fılmı takılmıs olabılırmı tabı boyle bısey varsa sımdı merak ettıgım ben bunu nasıl halledebılırım bence elektırıksel bı sıkıntı var aracta bıldıgınız gıbı 1 2 3 manuel olarakta mevcut 4 dısında dıger vıteslerde sıkıntım yok araca sımdıye kadar 3 bınlıra masraf edıldı sanzıma hıc bır sey degısmedı tamamen usta hataları bana yol gostermenızı ıstıyorum saygılar |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |