![]() |
|
muayene komedisi 1.perde |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2014 Saat 11:11 |
Araca bakan herif gecirmiyoduda onla baya bagiris cagiris guvenlikler filan geldi bende istasyon mudurunu cagirttirdim adama izah ettim gecirin bisey yok dedide oyle gecirdiler |
|
i
![]() |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
![]() ![]() ![]() ![]() |
güç belaa ama iyi sinirdenn vee sonunu düşündüklerinden geçirdilerr adamlar demiştir daha gelmesinn
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
ben bişe yapmadım kendi kendine geçti araç o kadar aksiliğe rağmen dediğin gibi ordaki adamin psikolojisine gore
|
|
carpe diem
206+ HDI |
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Gcmis olsun bende guc bela kavga dovus gecirdim ordaki adamin psikolojisine gore degisior bu isler :)
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
arkadaşlar geçen hafta şirketin aracını muayene götürmüştüm başımdan geçen olayı anlatmak istiyorum
araç 2001 model peugeot boxer biraz eski ve kullanmadığımız bir araçtı işlemleri yaptım anons geldi aracı reyona yanaştırdım komedi zinciri burada başladı kaputu kaldır dedi kaldırdım şase ye bakacak yaprakların arasından zor buldu motoru :) ardından yan kapıyı açtı bir türlü kapatamadık kapıyı bir çekti kol elimizde kaldı kırıldı zor bela kapattık, aracı çalıştırdım içeri soktular diğer kapıdan aracın gelmesini beklerken bir baktım güvenlikler muayeneyi yapan arkadaş aracı iterek işlemleri yapıyorlar girişteki arkadaşa dedim ki aracı çalıştıramadılar galiba gizli kontak var göstereyim, dedim bırak itsinler boşver dedi :) kapıya yaklaştıklarında girdim içeri kusura bakma gizli kontak vardı dedim şimdimi söylenir bu dedi halimize bak kanter içinde kaldık dedi bende gelmek istedim ama boş ver dediler dedim, kim dedi dedi ahan da o dedim bi bakıştılar kısa süre ben arabayı çıkardım güvenlik nasıl çalıştığını görünce has...r der gibi baktı evyah kaldık değil mi dedim geçtin geçtin dedi ve ağzım açık kaldı inanamadım bu araç geçti bence tekrar uğraşmayım bunla diye düşündü arkadaş, biraz uzun oldu ama kusura bakmayın benim için tam bir komedi oldu
![]() Düzenleyen fearles - 22 Şubat 2014 Saat 09:37 |
|
carpe diem
206+ HDI |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |