![]() |
|
.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
awanger33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2013 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı awanger33
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2014 Saat 10:17 |
temizlik işlemi nasıl yapılıyor bilgi alabilirmiyim ? kendim yapabilirim kanımca
|
|
krala adalet sorulmaz....
|
|
![]() |
|
koramiral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
![]() ![]() ![]() ![]() |
kalitesiz yag buharı bogaz kelebegini tıkadıgı icin bu sorunları cıkarabiliyor temizletmeyii yada temizlemeyi deneyin
|
|
206 2000 1.4 lpg
|
|
![]() |
|
awanger33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2013 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı awanger33
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar benden önceki sahibi araca şu altta ki linkte görünen zımbırtıdan takmış araç rolantide fln sıkıntı yapıyor sebebi bu olabilir mi ?
bunun başka bir sıkıntı çıkartma şansı olurmu araba bazen değim yerindeyse eşşeğe dönüyor bu arada araç 1.6 sw 307 2005 model ? acil yardım konu ile alakas olmaya bilir ama ara sırada motor arıza lambası ( sarı ) bir lamba yanıyor servise gidiyorum hatayı siliyorlar ama sonra birdaha yanıyor konu hakkında bilgisi olan abilerimden yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler http://www.eliftuning.com/LPG-CHARGER-PERFORMANS-VE-YAKIT-TASARRUFU_63332.html#0
Düzenleyen awanger33 - 20 Mart 2014 Saat 10:15 |
|
krala adalet sorulmaz....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |