|
308 hakkında yardımcı olurmusunuz |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sosyete_60
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2014 Saat 08:48 |
temiz 308 aranıyor :D
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bizim kayınbiraderin 2010 model 308 comfortta çamurluk içlerinde süngerimsi bir malzemeden (Kaput keçesi gibi) ses yalıtımı var aynı sınıfta 3-4 model araca bindim bu kadar ses almayan araç görmedim.
|
|
kivanc
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
imzamı atıyorm
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
ahmet_bjk
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
süspansiyonları sert yere sağlam basıyor, yüksek hızlarda savrulmuyor. asfalt yollarda içeriye ses girmiyor ama taşlı kötü yollarda içeriye yolun sesi giriyor ama müziği açınca müzik sesinden başka bir şey duyulmuyor. benzinliyi bilmem ama 308 lerin piyasası yoktur lafını ben de aracımı almadan önce duydum ama aldığıma memnunum. Satacak olursam da sıkıntı olacağını sanmıyorum. bu piyasası yoktur lafları bence çok saçma, bir araç hoşuna gittiyse bence piyasası yoktur falan bunlar önemli değil. |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
KenBlockJR
3. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|
Model yılı?
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
kivanc
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Süspansiyon 307 ye göre biraz daha iyi ses yalıtımından oldkça memnunm ama benzinlisi hakknda bi bilgi veremicem. benmki otomatik dizel.
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Konu yanlış yerde açılmış, akşam mutlaka birileri yardımcı olucaktır,
Saygılarımla
|
|
sosyete_60
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
|
güncel
|
|
sosyete_60
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
|
arkadaşlar Peugeot 307 aracımı veri 308 almayı düşünüyorum benzinli 308 araştırdığıma göre piyasası yokmuş bilgisi olan varmı kullanan arkadaşlar varmı ses yalıtmı ve süspansiyonları nasıl
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |