![]() |
|
2004 206 kapı kilidi yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
murat222 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mart 2014 Saat 00:11 |
alarmı söken ustayı bide döv bence :D
|
|
yorgun doğdum dinlenmek için yaşıyorum....
|
|
![]() |
|
murat222 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alarmı takan usta sadece 1 kablo atlamıştır sökerken ve farketmemiştir alarm beyinlerinde birsürü kablo olur birine ileti gemezze sıkıntı olur ileti gelenden köprü atarsın düzelir tabi bunlar hep deneme yanılma sonucunda olur bi elektirikçiye kontrol ettir kitlerde açarda öterde.
|
|
yorgun doğdum dinlenmek için yaşıyorum....
|
|
![]() |
|
gürkan21 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2013 Konum: diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
ilginiz için teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sikintiyi alarm taktirdigimda anladım. Bizim araçların elektrik Aksamı biraz zor ve karışık olduğundan kaynaklı şoför kapisinin sensorunu devre dışı birakiyolar. Mesela orjinal kumamdadan kapıyı kilitleyemiyosunuz. 1 dk sonra alarm calma olayı da o sensör iptal edilmediği icin oluyodur muhtemelen. Iyi bi elektrikciye göstermeniz lazım.
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
merhaba ,
benimda sağ kapı sensörüm bozuk 206cc 2004 model aracım , kapı açık olup olmadığını göremiyorum . Aynadan kontrol ediyorum sert kapatıyorum idare ediyorum . Alarmı takarken mecburen sensörü iptal ettik ,parça 150 tl civarında bozuk olduğu için değiştirmedim henüz .Dilerim sizinki bağlantılarla ilgili bir sorundur ,kolay gelsin
|
|
![]() |
|
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
Aramiza hosgeldiniz keyifli forumlar bilgisi olan arkadaslar yardimci olurlar.
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
Tanıtma Konusu Açmak İçin Lütfen; Bu Linke Tıklayın:http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. |
|
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
|
![]() |
|
gürkan21 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2013 Konum: diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
kapı kitlemede bi sorun yok kapıyı açtınızda göstergede kapı açık yazısylan tavan lambası yanmıyor kapı kilidini söküp sağ tarafta denedim çalışıyor teşekkürler
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Aynı sorunun benzeri bende de uzun süredir var. Anladığım kadarıyla kapı kapali olmasına rağmen kapıyi açık gosteriyo. Bu sensörle alakalı. Ve arac kapi açık Sandığı için kapıları kilitlemiyor. Ben mesela içerden kitliyorum.dışardan açılıyor sıkıntı yok.Açtığım konulara bakarsanız ulaşabilirsiniz.
Muhtemelen sizin sorun da sensörlerde |
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
konuyu birazz güncell tutun bilgili arkadaşlar yardımcı olurr
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
yok mu yardım edecek
|
|
![]() |
|
alarım taktırmak istedim alarım takıldı alarım kumandası ile kapatıyon 1dak. sonra alarım çalıyor sonra alarımı söktük bu sefer şoför kapısı tavan lambasını yakmıyor kapı sustu kitlenip açılıyor ama diyer fonksuyonlar çalışmıyor kapı kilidi deyiştim aynı kapı kilidini diyer tarafta denedim çalışıyor kapı açık yazısı görünüyor şoför tarafında işlem yok yardımlarınız için teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |