![]() |
|
Vodafone-Avantaj cepte - Anadolujet |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2014 Saat 01:06 |
Merhaba arkadaşlar,
Umarım aranızda vodafone ve akıllı telefon kullanan arkadaşlar vardır. Sizden bir ricam olacak. Bir sebepten ötürü yıl içerisinde bir kaç sefer antep-urfa ziyaretim olacak. Araç ve otobüs uzun sürdüğü için uçakla gitmeyi planlıyorum. EN uygun fiyatlar da anadolujette var. Bir de geçen aldığım bir bilgiye göre Vodafone un Avantaj Cepte uygulaması ile 20 Şubat -31 Mayıs tarihleri arasındaki uçuşlar için www.anadolujet.com üzerinden %25 indirimli alabiliyoruz. Bu benim baya bi işime yarayacak. Eğer bu kıstaslara sahip olup bu kampanyayı kullanmayacak arkadaşlar varsa kod talep edeceğim. YAlnız sistem sadece 3 kod veriyor lütfen seri bir şekidle almaya çalışmayın. Herhangi bir ek ücreti yok. Üyelik ve kampanya katılımları tamamen ücretsiz. Yardımcı olursanız çok sevineceğim ... Şimdiden ilgili arkadaşlara teşekkür edeirm. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |