|
(Temin edildi) 3 satırlı bilgi ekranı (lcd panel) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gkhn08
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2013 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2014 Saat 15:34 |
Güncell...
|
|
gkhn08
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2013 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Cevapladım ;)
|
|
spearo
1. Vites 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öm attım ;)
|
|
206+ hdi
|
|
gkhn08
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Parça temin edildi konu kapatılabilir... Arkadaşlar Peugeot Partner 1.9 (2004) aracım için 3 satırlı bilgi ekranı alınacaktır. Ekranın herhangi bir sorunun olmaması lazım, Bide bir kaç sorum olacak; 1. bu ekranı takınca direk olarak çalışacak mı,çalışmama ihtimali varmı? 2. 2004 Partner'de yol bilgisayarı varmı? varsa bu ekranı takınca direk olarak ekranda yakıt vs. gösterecek mi? (com2000 kolunu ben kendim yapıcam sitenizde gerekli anlatımı buldum) Ödeme şekli olarak Gittigidiyor,Sahibinden,SanalPazar yada Kapıda Ödeme seçenekleriyle alım yapabilirim. (Daha önceden alım yapacaktım fakat maddi konularda hesapta olmayan şeyler ortaya çıkınca alamamıştım) Bende ki ekran bunun aynısı; Düzenleyen gkhn08 - 18 Şubat 2014 Saat 23:19 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |