![]() |
|
fk1000p ve glass guard yağmur sonrası |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Mdeniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 395 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2014 Saat 14:11 |
Hayırlı olsun çok memnun kalacağınızdan eminim. glass guardı uygularken camlar temiz olacak mutlaka yoksa pütür pütür kalır.daha sonrasında cama püskürtmeyeceksiniz ürünü ped'in üzerine yada bir microfiber bezin üzerine sıkarak yedireceksiniz cama.yedirirken de sürekli ovalayın ve 30 sn sonra felan tertemiz bir bezle iyicene silin bu kadar. fk yı uygularken ise ped'i malzemeye sürüp aracın kaportasına ince sürün ne kadar ince sürerseniz o kadar rahat silersiniz. kalın sürerseniz fayda sağlamaz silerken zorluk çıkartır. hemen ardından testinizi yapın :) bekliyorum ve mümkünse o marketlerde satılanları kaportanıza kullanmayın zarar vereceği kanısındayım bunun için pedler var daha yumuşak ve bu iş için üretilmiş 5-10 tl birşey para değil yani.
Düzenleyen Mdeniz - 13 Şubat 2014 Saat 14:11 |
|
Ford C Max 2014 Ay Tozu Grisi TX-OP
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada migrostan da makarna sünger alın, fiyatı uygun.. Kesinlikle fırça sürmeyin;)
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Önce arabayı iyice yıkayın bence.. Araba yıkama için de sonax 1lt sonax şampuanı öneririm. Ama turuncu olanını alın, diğeri cilalı yani katkıkı..koçtaşlarda var.. |
|
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
eguet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende sipariş vermiştim bugun elime gecti aksama kısmetse uygulayacagım merak içindeyim :)
|
|
FIRST BLOOD
206 ROLAND GARROS 1.6 16v |
|
![]() |
|
Mdeniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 395 |
şöyle cevap vereyim. kardan sonra tuzlanan yollar ve cam suyundaki antifiriz ürünün sadece ömrünü kısaltıyor. bundan mütevellit yan camlar 1 sene dayanıyor arka cam 8 ay civarı ön cam 5-6 ay civarı rahat dayanıyor. dün petrole girdim tazikli suyu tuttukça ürün suyu itiyordu boncuk boncuktu resmen :D işte fk nın 4.gün performansı Düzenleyen Mdeniz - 13 Şubat 2014 Saat 09:33 |
|
|
|
![]() |
|
Ali Aydoğdu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Konum: Bilecik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ali Aydoğdu
Sadece Glass guard için değil bu tür ürünlerin uygulanan yüzeye tutunabilmesi için yüzeyin son derece temiz olması en önemli etkenlerden biridir.O yüzden cam suyu bu ürünün performansını düşürür.
|
|
2008 Model 1.6 HDI 90HP İnci Siyah
|
|
![]() |
|
eguet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
benim bi sorum olacak glass guard için soruyorum cam suyu bu ürünün kimyasal yapısını bozabilir mi?
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim amin cümlemizinkini korusun
|
|
|
|
![]() |
|
Ali Aydoğdu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Konum: Bilecik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ali Aydoğdu
Bu arada yeni aracın hayırlı olsun.Güzel araç Allah nazardan saklasın.
|
|
|
|
![]() |
|
evet techturkey ve oradayım birde burası başkada biryerde yokum. araçtemizliğine hayranım izleyip öğreniyorum araştırıyorum
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ali Aydoğdu
Mdeniz detailing de gördüm seni sanırım
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bakın mesala bu kattığım resimde bende foem lance (köpük yapma aparatı) var ve lavor 130 bar yıkama makinesi mevcut. 800 lt suya 200 lt dls150 şampuan var onu katıyorum püskürtüyorum aracıma hiç ovalamadan fırça vurmadan 5 dk bekletip sadece duruluyorum araç mis gibi aşağıdaki resim kanıtı :=)
lastikler meguiars parlatıcı jantlarıda sonax moraran jant temizleyiciyle bu hale geliyorlar. bu yıkamada sadece dls 150 şampuan ve yıkama aparatı foem lance lavor yıkama makinesiyle köpük püskürterek yaptım durum bu en ufak resimde oynama yok veya ovalamak fırça sürmek yok Düzenleyen Mdeniz - 11 Şubat 2014 Saat 10:04 |
|
|
|
![]() |
|
arkadaşlar bu ürün satılanların en sağlam yeri arkadaşların verdiği linkteki erdem boyadır. bugün alıyorsun yarın elinde :) çok mükemmel bir satıcı ve en ufak hatada ürünü istemeden yenisini gönderiyorlar. 30-40 kez alışverişim oldu. istanbul galiba orası ben adanadayım
fk 1000p 25 tl glass guard 20 tl dir parasının hakkını vermediğini düşünürseniz her 2 ürününde bana gönderin aynı fiyata alırım kargoda bana ait kabul ederim. bölüm açılırsa tabiki güzel olur. ve glass guardı her araca mutlaka tavsiye ediyorum sizi asla ama asla üzmez sadece güzelce yedirin kurumayacak şekilde hızlıca pedle sonrada fiber bezle güzelce silin olay bitti hemen testinizi yapabilirsiniz yok kurusun yok şu olsun felan derdi yok. her türlü araç detailing hakkında aklımızın yettiği kadar cevaplarım |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ali Aydoğdu
Ben de Erdem boyadan alıyorum.Aldığınız ürün aynı gün kargo :)
http://erdemboya.sanalpazar.com/dukkan/Erdem-Boya-Oto-Bakim__u139459 Olmazsa olmazlarımı da yazayım. Vinet Plak2 FK1000P <> AUTOGLYM HD WAX da çok güzel bir ürün hatta FK1000P den daha iyi diyebilirim. DLS150 ve DLS200 Forclean Meguiars Kil Meg 105 Virtus 413 Virtus 427 İdrolak : çok hoşuma gitmese de kötü de sayılmaz. Genel olarak atasın ürünlerini tavsiye ederim gerçekten iş görüyorlar. |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Alışveriş için istanbulda olanlar için perpada erdem boya var. Şehir dışında olanlar için sanalpazar satışları var.. Yüz yüze gidip tanıştım.. Ürün hakkında bilgi de veriyorlar çok güzel;) fk1000p orada bulunur, finish kare 1000p oluyor açılımı..
http://erdemboya.ticiz.com"> http://erdemboya.ticiz.com Yağmur kaydırıcı olarak glassguard çok başarılıdır. Onu da sanalpazar üzerinden maytem isimli abimizden alabilirsiniz;) http://www.sanalpazar.com/Glass-Guard-Cam-Kir-Ve-Su-Itici__isp8207912 Düzenleyen barishrocker - 11 Şubat 2014 Saat 01:02 |
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bence de ayrı bir bölüm açılabilir. Soru geldiğinde birkaç paylaşım ve ürün önerim olmuştu ama bölüm olursa derli toplu olur.. Paylaşılanlardan yeni şeyler de öğreniriz..
|
|
|
![]() |
|
güzel bi uygulama özellikle glass guard fiyat hakkında da bişeyler yazarsanız iyi olur :)
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
ürünler güzelmiş, fiyatları hakkında da bilgi verir misiniz? |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ali Aydoğdu
Aslında detailing bölümü açıp bu tarz konuları orda toplsak çok daha iyi olur gibime geliyor.
|
|
|
|
![]() |
|
Rica ederim aklımdan bile geçmedi öyle bir durum
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |