|
207 min baskı balatası bitdi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
kAramsAR
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2012 Konum: 207 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 194 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2014 Saat 20:44 |
şanzıman yağıda dağil serkan abi yarın veriyim de yapılsın ozmn
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçmiş olsun Adem parça orjinalse ve şanzıman yağı dahilse güzel fiyat
|
|
kAramsAR
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2012 Konum: 207 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 194 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aslın fiyat konusunda :) bilgi almak için yazmıştım eksik yazmışm :) |
|
dRhkn
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
zaten öyle bineceğini dememiş canım, bilgi danışmış..
|
|
kAramsAR
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hiç bi fikrim yok 1 sene önce aldım aracı nezaman değişmiş bilmiyorum şuan 160 binde |
|
mistercasper
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
öyle binecek değilsiniz herhalde??? kaç binde bitti balatanız???
|
|
kAramsAR
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar pazar günü ağva ya gezmeye giderken aracımın ibresi gaz verdikçe düşüyo sanki otomatik vitesgibi birden hızlanıyo 90 nda kalıyo ibre rampalarda bayılıyo :) tamirciye gittim baskı balata değişicek dediler 400 lira fiyatı varmış işçilikle beraber orjinal parçalar sizce doğrumudur yaptırıyımmı hiç bi bilgim yok :)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |