![]() |
|
Yıne Otomatik Vites |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2014 Saat 01:40 |
Geçmiş olsun...
|
|
Peugeot 206 Generation BVA
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hadi geçmiş olsn. Büyük bi bela açılmadn hallolmuş
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
vapio ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
sorun cozuldu gercekten yag degısımı gereklıymıs cok farkettı performans olarak bısey degısmıyor ama konfor olarak baya farkedılır duzelıyor arac gecısler hıssedılmıyor vıtes komutları degısımı cok kolaylastı.
pden d zor alıyordum dıslı zor atıyodu atıncada tak dıe bazen ses gelıyordu sımdı guc gostermeden gecıyor. yag degısmez gıbı bı olay tamamen yalan bu servısde ılk aradıgımda degıstıırme dedı ıkıncı aramamda baska usta degıstır gereklı dedı :) |
|
Peugeot 206 :) x desing Kum Grisi
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Bence fiyat çok iyi umarım sorununuz tamamen çözülmüştür.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
vapio ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
2006 model x desıng modelı 73.000 yagla beraber ufak tefek seylerıde yaptılar
arka bagaj kılıdı kırılmıstı onu takdılar tabı parcayı ben temın etmıstım. klıma konsolunun ısıkları patlamıstı onları yaptılar hazır konsol cıkmısken klıma havalandırmasının saga sola cevırme plastıgı kırıktı onu yaptılar bunlar ufak ama sırf bunlar ıcın gıtsem sanırım sadece 50-70 bunları yapmaya alırdı. |
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
140 lira çok iyi fiyat vermiş yetkili servis, aracınız kaç model ve kaç km'de? Geçmiş olsun bu arada
Düzenleyen Serkan - 18 Ocak 2014 Saat 20:52 |
|
![]() |
|
bugun aracın yagı degıstı vıtes degıstırmelerımde cok farkedılır farklılıklar oldu p'den d cok rahat gecıyor hıc takılma olmuyor seyır halınde vıtes gecıslerı baya duzeldı ılk vıtes atısında bıraz hısseddrıyor dıgerlerını anlayamıyorum.
sorunumu bu sekılde cozdum aynı sorunu yasayan arkadasların yag degıstırmesını tavsıye ederım. ıyı gunler
|
|
|
|
![]() |
|
servise düşünce
![]() duzelsınde odemeye razıyım
|
|
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Şanzuman yağı o kadar pahalıya mı değişiyor?
|
|
![]() |
|
servisi aradım sanzıman yagı degısımı ıcın yarına raddevu aldım 140 tl fıyat verdıler umarım pısman olmam sonunda.
sızlerde konuyla yardımcı olursanız sevınırım
|
|
|
|
![]() |
|
herkeze merhaba
peugeot 206 xdesıng aracım otomatik vites zaten bazen vurultular yapmaya basladı ona alıstım yanlız dıkkat ettıgım bı olay var dık yokuslardan asagı ınerken frene basarak ındıgımde yokus bıtımınden sonra duz yolda vıtes gecıslerım gecıkıyor 3,500 4,000 de oda zor atıyor ardından ac kapa duzelıyor sansızamn kendını koruyor bılemedım bunu yokusdan ınerken yapıyor ama dık yokuslarda. bu bır arızanın belırtısımı ![]() sımdıden tesekkurler
Düzenleyen vapio - 17 Ocak 2014 Saat 17:27 |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |