|
subap contaları değişimi ve yağ yakma sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
murat222
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2014 Saat 22:18 |
saolasın devirdaim aklımda zaten bu tip motorlarda tirigerle bir değişitor usta 700 tl dedi ama aşar dediğin gibi 1000 ibulabilir . tiriger ve pompa , subap contaları, fincanı mincanı sağlam kaçacak gibi
|
|
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Devirdaim mutlaka değiştirin, ben değiştirmedim pişman oldum. Yenisini aldım şimdi bekliyorum ki triger vakti gelsin 28000 km kaldı :)
|
|
muratsandalci
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratsandalci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
1000 civarını bulur tüm kıvır zıvırıyla. ayrıca devir daim pompasının da değişmesi önerimdir. Çünkü yaklaşık olarak trigerle ömrü birbirine yakın oluyor. Ayrıca triger sökülürken pompanın rulmanları zarar görebiliyor.
|
|
M.Sandalcı
|
|
murat222
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkür ederim eskişehirde güzel bi ustamız var sadece pejo bakıyo kime sorduysamda onu söyledi ama yinede ben başında durucam ve senin söylediklerine dikkat edicem. sağolasın saygılarımla....
|
|
slhyldz
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sende saol. Fincanlarını (subop iticileri) iyi kontrol ettir. SAğlam diyorlarsa iyi temizlettir. Gerekirse onlarıda değiştir. Zira benimkine usta gerek yok değiştirmeye demişti. İşi bitirdi. Şİmdi araç soğukken iticilerden ses geliyor. Az ısınınca geçiyor. Can sıkıcı bir durum. Zira yeniden değiştirmek zahmetli. İyibir ustaya yaptır. Her adama elletme. Benim düştüğüm hatayada düşme, zira adam gaz kelebeği kalibrasyonunu bilmiyordu o derece birde gittim başka bir ustaya onun içn 75 tl para bayıldım.
|
|
Peugeot 307SW Automatic 2006 Pendik-İstanbul
|
|
murat222
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
saolasın bende ustaya sordum 700 tl tutar dedi yaptırcaz artık çünkü yağ yakıyor araba
|
|
slhyldz
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim 307 ' nin subap takımını komple değiştirdim (iticiler hariç) 310 tl malzeme +500 tl işçilik tuttu.
300 unu usta 200 tl sinide rektefiyeci aldı.
İticileride sordum tanesi 15 tl. onlarda 16 tane oluyor. (240 tl)
|
|
Peugeot 307SW Automatic 2006 Pendik-İstanbul
|
|
murat222
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar subap contalarını değiştirten varmı maliyeti ne oldu ? ve triger değişirken yanında başka neler değişmeli (206 lar için) devirdaim pompası vs....
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |