![]() |
|
YARDIM LÜTFEN |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
uslu5421 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2014 Saat 10:54 |
Arkadaşlar 2005 model 307 look sahibiyim, daha öncede mesajlar yazmıştım.Bir kaç sıkıntım var, başına gelen varsa yardım rica ediyorum.
1-depriyaj pedalım düşüyodu, alt merkez ve yay değişti, yine arada düşüyo,tehlikeli bir durum, ustaya anlatıyorum o nasıl bişey diyor bana başına gelen var mı neden kaynaklı bu durum, sorun ne olabilir 2-bir haftadır fren hidroliği eksliliyor sanki, kutuya bakınca göremedim çok ince şeffaf bir yağ zaten, bir kutunun yarısına kadar koydum ama sanki görünmüyo gibi, gerçi çok ince bir yağ ama frenler iyi tutuyo maşallah pedala azıcık dokunmam yeterli, herhangi bir uyarı da vermedi araç alttada yağ vs akıntısı yok.neden olabilir?yarın götürücem kontrole zaten, ama fikir verirseniz memnun olurum. 3-Hararet hep 90 da bu normalmi ?bazen 80-85 oluyo zaten.Benzinli motorlarda 90-100 arası olması gerek diyolar, hararet düşükse sorun var demekmiş.Ne derece doğru bilemiyorum tabi. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |