|
2006 407 dizel aracım bazen kesiklik yapıyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
kursat3006
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 06 Mart 2014 Saat 08:01 |
Aynı motor olduğuna göre bence geçerlidir |
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
mehmet3580
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet3580
|
gerçekten kesin çözümmüş ustaya dediğiniz şeyleri yaptırdım sorun çözüldü birde mazot havasını alma pilastiğini soktu temizledi onun dışında biraz mozot yaşlığı gibi birşey gördü ama delik tespit edemedi
|
|
mehmet3580
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet3580
|
arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim bu dediklerinizi özel serviste tek tek ustalarla konuşçam yaptırcam inşl olur sonucu burada sizlerle paylaşırım
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Egr valfi dolmus olabilir.
|
|
mistercasper
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
|
krank sensörü diyorlar sanırım 407 de yaygın bir arıza... sadece tekliyorsa onu değiştireceksin 70-100 tl parça hatta bende var bir tane... ray sensörü ( common rail basınç sensörü) de olabilir ama onun arızası biraz daha farklı oluyor... depolliation system faulty gibi bir arıza veriyor mu?
|
|
SUMERLER_OTOMOTIV
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2014 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SUMERLER_OTOMOTIV
|
arıza teşhisine göre 2 şık var.
1- ray basınç müşürünün kablolarını sıkılaştırmak. 2- devir sensörünün kablosunu sıkılaştırmak yada devir sensörü ile karşı krank dişlisini degistirmelisiniz. %99 cozum.
|
|
mehmet3580
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet3580
|
sa. arkadaşlar aracım değişik hız ve devirlerde giderken birden gazı kesip silkeleme yapıyor egzoz emisyon arızası motor kontrol sistemi arızası yüksek basınç arızası gibi arızaları veriyor genelde arıza göstermiyor düşük yakıtla kullanma dediler yakıt miktarı farketmiyor yarım depoda yapıyor carbonclean yaptım mazot filitresi gibi parçalar normal peryodik bakımda değişiyor yakıt aldığım firmaları değiştirdim depoda pislik vardır dediler gittim şamandırayı depoyu temizlettim yok arıza devam ediyor aracım 185 binde marşı bir kerede alıyor aydınlatmalarda sorun yok akü 3yılı geçiyor acaba ondanmı diyorum korkum pompa gibi pahalı aıza çıkarması yardımcı olursanız sevinirim
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |