![]() |
|
206 XT radiyosu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2014 Saat 23:38 |
|
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
ErDeM___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2014 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşlar 2001 model 206 1,6 xt aracıma 307 den çıkma cd çalarlı orjinal teyibini takmak istiyorum. Skartlar uyuyor (2001 modellerde kasetçalarlı teyipvar ancak 2004 modellerde 307 teyipla aynı teyip var) Cd kısmı Cd yi alıp çıkartıyor ama okadar. Radio filan hiç bir şekilde çalışmıyor. Nereye getirdiysem yapamamdedi. yardımlarınızı bekliyorum.
Konuyu tekrar hortlattım inat ettim bu teyibi bu araça takmak istiyorum. Nasıl olur konusunda bilgisi olan paylaşabilirmi
|
|
![]() |
|
ErDeM___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2014 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Hangi teyipleri önerirsiniz fiyatlarıda nasıl olur
|
|
![]() |
|
Valla birkac yere daha gittim datalar uymuyor uydurursak pahalı olur filan dediler olsun yapın dedim ama hiçbiri bu işe girmedi. Peki bir sorum olcak başkabir teyb alıp orjinal radiyo kumandasını adapte edebilirmiyim. ( Orjinal kumanda 307 lerdeki gibi değil silecek kolu gibi )
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
bende track cd çalarımın yerine mp3 çalar olan orjinal teyipten takcaktım uymaz dediler hiç bulaşmadım. anladığım kadarıyla seninkide uymamış araca.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
pp 2000 ile çalışmadı 2001 model araçım bunlarda orjinal olan kaset çalar ama ben 307 den çıkma cd çalarlı teyibi takmay çalışıyorum bunu nasıl takarım fikri olan varmı kablolar oyuyor cd kısmı cd yi alıp çıkartıyor ama ne radiyo nede cd den ses gelmiyor bana 307 cd çalarlı teyibi takamassın diyolar datalar uymuyormuş oluru varmı acaba yoksa daha fazla uğraşmıyacağım.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hocam sanayiye girin Peugeot amblemi gördügünüz hemen her yerde vardır pp2000. Bilgisayarlı arac arıza tespiti yapan bir cok yerde de var.
|
|
![]() |
|
Güncel
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
izmit veya yakınında olan arkadaşlar yardımcı olabilir.
|
|
![]() |
|
Eyvallah pp2000 kullanan yer bulmak cok zor izmitte yada ben bilmiyorum. Artık servise bir bakmak lazımda olup olmama konusunda şüphelerim var.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Servise ya da pp2000 kullanan bir yere gidip radyoyu aktif etmeniz lazım hocam.
|
|
![]() |
|
Merhaba arkadaşlar 2001 model 206 1,6 xt aracıma 307 den çıkma cd çalarlı orjinal teyibini takmak istiyorum. Skartlar uyuyor (2001 modellerde kasetçalarlı teyipvar ancak 2004 modellerde 307 teyipla aynı teyip var) Cd kısmı Cd yi alıp çıkartıyor ama okadar. Radio filan hiç bir şekilde çalışmıyor. Nereye getirdiysem yapamamdedi. yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |