|
Sonar Marka AngeL Far... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
deLySey
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2013 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2013 Saat 10:36 |
hayatımda sanırım ılk defa bu kadar hızlı kargo aldım :D dun aksam 4:30 da verdıgım sıparıs bugun sabah 08.00 da elıme ulastı :D farlar cok sekıl duruyor :) en kısa zamanda nasıp olursa takıp resımlerıde paylasacagım :)
|
|
''Uyuz Bir İt'in Kasığındaki Pire Kadar MutLu..! Ve Başını Çöpe Soktuğu İçin Kıçı Açıkta kaLAn Bir Kedi Kadar Tetikteyim..'' Tut Ki MutLyum ! Tut Ki YıkıLmıŞım..! Sana Ne. . . ! !
|
|
rizeli_53
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
hayırlı olsun güzel ürün. gerçekten silikonlamayı unutma. satış yapan arkadaşların çoğu buna silikon çekilmiş ne gerek var desede ısrarcı olun bence gerçekten çok gerek var.
|
|
dRhkn
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben gecen yıl gıttıgıdıyordan sonar 206 angel 260 tlye almıstım. ? sem tuningten
|
|
deLySey
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2013 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
50 lırayada var dedı arkadas xenon ıcın ama garantı yok dedı ıyı bısey olsun garantısı olsun basım agrımasın ıstıyorum dedım. bunu tavsıye ettı. artık sans bırazda umarım sıkıntısız bısey gelır..
|
|
''Uyuz Bir İt'in Kasığındaki Pire Kadar MutLu..! Ve Başını Çöpe Soktuğu İçin Kıçı Açıkta kaLAn Bir Kedi Kadar Tetikteyim..'' Tut Ki MutLyum ! Tut Ki YıkıLmıŞım..! Sana Ne. . . ! !
|
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
farın montajını saglam yaptırın, güzelce silikonlasınlar su girmesin, buhar olmasın. 70 tl ye xenon kit cok uygun bulmussunuz, 1 yıl garanti motora vermisler demekki ampuller kalitesiz cıkabilir, sonerse yeni ampul parası 30 lira alırlar xenon kit 100 tl gelmis olur ki umarım olmaz. hayırlı olsun
|
|
deLySey
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar az önce Sonar Marka Angel Far haLkaLarı beyaz yanandan Şipariş verdim bununla beraber uzun kısa ve sisler içinde ıcın 8000K xenonda sipariş ettim toplamda (xenonların motorları 1 sene garantılı ) toplamda 440 tL far + 70 x 3 tL Xenonlar = 650 tL tuttu 600 Liraya 8 taksıt e anLastık sızce nasıL ? bu arada orjınal farlarımıda satısa cıkaracagım dusunen olursa :)
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |