![]() |
|
Osram Sis Farı Hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
serkanklc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2013 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkanklc
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2013 Saat 22:46 |
Notto marka sis farlarını bir aracın üzerinde gördüm. Sonradan takıldığı ve yan sanayi olduğu çok belli oluyor.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
serkanklc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2013 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkanklc
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet lambalarım H1 bu lambalar, yuvayı eritir mi ?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
207 ler için tasarlanmış ledli özel sis farı var piyasa da çok da pahalı değil biraz bakıyım burdan yazarım.
|
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-25-ledli-h1-lamba-138483921/detay
şöyle bir ürün buldum, sis lambalarınız H1 değil mi ? |
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkanklc
Kesinlikle bu sis farından vazgeçtim. Aracımda sis farı var, orjinal sis farı yerine bana ledli önerebileceğiniz sis farı var mı ?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Valla açıkçası bana da pek mantıklı gelmiyor. Bu paraya ledli far alırısnız ben ce daha da hoş olur. Sis zaten ahım şahım dikkat çekmez. Bir de bu gündüz yanacak kamera veya çevirmede ceza yeme riskiniz var. Kime nasıl açıklayacaksınız bunu ?
Ebay de fln 300dolar |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Kesinlikle cok pahalı aracinizdq sis yoksa orjinal sislerini taktirmaniz daha güzel olur bence , bir de xenon taktiniz mi tamamdır
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkanklc
Merhaba,
Aracıma led'li sis farı araştırırken en ideal ve en kaliteli ürünün yabacı forumlarda okuduğum kadarı ile aşağıda ki Osram marka kit olduğu söyleniyor. Bu ürünü türkiyede satan varmıdır ? Fiyatı bana pahalı geldi sizce değer mi ? Daha uygun bir yerden bulabilir miyiz ? |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |