![]() |
|
Kontes'i kovalıyayım dedim :D [Ozan-i Atışma] |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2014 Saat 17:56 |
|
eyvallah :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
ÇıNaRC.051 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL\BAĞCLR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ÇıNaRC.051
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Azizim sağol ya her zamanki gibi aracımla birkez daha gurur duydum eline ciğerine sağlık :))
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sevdayı buldum ama unutmadım sizleri, oooffff beni hapsetti ama o aşkla bakan gözleri. unutursam dostlarımın sırtımdaki desteği ile vefayı, yakalasın tutsun beni çölde kuzey kutuplu ayı... ![]() ![]() ![]() |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
dayı şair olmuşsun valla bi şiirde bize yaz :)
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Sevdayı buldum diye ihmal etme bizleri Alıp götürmesin seni aramızdan gözleri Üç gün girmezsen düşer arkadaşlarının yüzleri Sonra canını sıkmasın Serkan abinin sözleri ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
yakıtı bu aşamaya getirenler utansın :)
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
|
Sürdüm uzun süre citiayı,
Hakkına verdim kadranıyla hız payı, bi tek ziyaret edemedim uydumuz ayı, ama buldum ben sonunda sonsuz sevdayı, üzersem kovalasın beni çölde kuzey kutuplu ayı... ![]() ![]() |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
deLySey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2013 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
|
eee artık halden anlarsın
![]() |
||
''Uyuz Bir İt'in Kasığındaki Pire Kadar MutLu..! Ve Başını Çöpe Soktuğu İçin Kıçı Açıkta kaLAn Bir Kedi Kadar Tetikteyim..'' Tut Ki MutLyum ! Tut Ki YıkıLmıŞım..! Sana Ne. . . ! !
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Bırak artık Aziz sen bu hızı
Kararından cayıp üzme sakın bu kızı Geç kalmayın geçirmeyin bu yazı Ankaralı namık çalsın düğünde sazı
|
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
pejom pejom canım pejom ..
![]() |
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
|
Kontesi saldım çayıra,
Yanında Hız denen huyu da, Serkan Abi verir gazı da, beni bu gazdan mevlam kayıra. aslında geçer herkes bensiz iken kontesi, Clio ile peşine verenin eksik biraz tahtası, düşünmemiş nerede bunun akıl fikir montesi, Çavuş gelsin selam durur En hızlıdan rütbelisi. |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
Sanma ki çavuş gider hep 90 kilometre hızla
Vitesi S'e alıp, basınca dibine kadar gaza 7 bin devire kadar uzar gider yolda Geri geri giderken anca görürsün aynada
|
||
![]() |
||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
|
Sağlam soför kalmaz rampada, Müslüm baba sığmaz i-pod a
|
||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
||
![]() |
||
|
Evet derim karara kıldan ince boynum, Ben onunla Mutluluklara boğuldum, Boşver sen kontesi var benim selvi boylum. varsın şahin de geçsin beni enlim boylum, ben 90'a kalpten Tıpa koydum... Kontes'i kontes Eden içindeki şöför ben,
Lpg'de 214 km hızla otobanda giderken, C350 yı Beylik düzünde kovalayan ben, Kusura bakma serkan abi, Geri geri bile Geçerim çavuşu ben, ![]() Yeah :D Düzenleyen Aziz - 25 Aralık 2013 Saat 13:58 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
Aslan parçası dersin ona Hiç bakmazsın yağına suyuna Tüpte 60 kuruş yaksa da Helal olsun evladına |
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
aşıksan vur saza, şöförsen bas gaza :) ne olmuş burası böyle yaa :)
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
|
daha çok yazardımdaaaaaa benim angara aslanına sis takıyoduk :) paylaşcam şimdi
|
||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
aşıkların atışması gibi olmuş bura
![]() |
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
|
Pasaklı kontes derler ona forumda
Lpg'yle çıkar 214 Kilometre hıza Clio'da neymiş yaklaşamaz tamponuna Uzar gider dumanı kalır clioya Düzenleyen Serkan - 24 Aralık 2013 Saat 19:51 |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Kaderde arkadan yaklaşıp bakmak üstünede tokatlanıp uğruna şiirler yazmak varmış sizin durumda çok zor hakketten :)
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |