![]() |
|
Jantlarımı değiştirmeli miyim sizce? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2013 Saat 17:51 |
|
125500 kmde.. enjektör temizliğ nedir tam olarak bide katalizör temizleniyormu bide benzinliklerde enjektör temizliği içindi galiba sıvılar satılıyor hani onlardan mı bahsediyoruz yoksa daha kapsamlı bi işlem mi?
|
||
![]() |
||
![]() |
||
gogo46 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aracın kaç km.de enjektör temizligide gerekebilir kat.ında dolu olabilir.
|
||
110hp 1020kg
|
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
Dört gözle havaların ısınmasını bekliyorum valla :) son denememde 65 kuruş çıktı, iki sefer otogara gittim geldim birazda kısa mesafe yaptım. Bundan böyle kış bitene kadar hesaplama yapmıycam moralim ister istemez bozuluyo ama soğuklardan olduğunu bildiğim için kafama takmıyorum :)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
gogo46 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
|
hem havalar soguk oldugu için hemde kısa mesafe yol yaptıgınız için aracın motoru nekadarda saglıklı olsada sonucta normalinden fazla yemesi normal bence.ama 1.4 araç 60 krş yakıyor dyince kulaga pek hoşgelmiyor :) benim araç uzun yolda en yuksek hız 140 en düşük 80 de 22.5 yaktı şehir içi kullanımdada 30-35krş yakıyorum.
|
||
110hp 1020kg
|
||
![]() |
||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
Bu konuda yanlız değilmişim
![]() 3 km gibi kısa mesafe kullanıyorum genelde, birde orjinal rc jantım var 205 40 17 ebatında, gündüz -5 derece soğuk araç ısınamıyor
![]() |
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
|
Yeter artık yeteeeerrrrrr
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
kar lastıgınde sürtünme daha cok oldugu için daha fazla yakıt harcamayasın:))
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
|
Yaparız inşallah bi haftasonu :) Şimdi önlere 175x65x14 orjinal ebatlarda teneke jant lastik takıcam kış lastiği, bakalım jant yakıtı etkileyecek mi? 3-5 kuruş belki değiştirir diye düşünüyorum.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Volkan' ım hakkaten bi uzun yol yap bakalım gel Acıbadem' e
![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
|
Sibop ayarı aynen öyle 20 40 yapıldı ama buji tırnak arasını bilemiyorum orjinal bir takım buji aldım ondada sıkıntı yoktur heralde.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
|
Hepinize öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim, genel olarak yazılanlara baktığımda ısınmadan kısa mesafe kullanmamdan dolayı yakıtımın yüksek olduğu sonucunu çıkarıyorum.. Benzine ekstra ödenek ayarlayabildiğim bir ara sırf denemek için çıkıcam uzun mesafe dolaşıcam istanbul içinde işe gidip gelsem 50 km zaten :) birde o şekilde deneyeceğim tahmin ediyorum ki normal yakacaktır. O denemenin sonunda konuyu yeniden hortlatırım :) jantlarıma falan dokunmuyorum günahını aldım onlarında :))
|
||
![]() |
||
![]() |
||
kursat611 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2013 Konum: karabuk Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat611
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
haftanın beş günü akşam okula gidiyorum mesafe 3.5 + 3.5 günlük toplamda 7 km genelde hararet ibresi birinci kademeye zor cıkıyor yanı 55 60 derece civarı nadiren 70 dereceye geldigi oluyor lpgde 30 kurus yakıyor ama iki depoda (70 * 2 = 140 tl) yaklasık 35 lira kadarda benzin yakıyor aracım 2001 xt 1.6 16 valf 110 beygir bu arada sogukken gaza basınca yıgılıyor gibi oluyor sankı arkadan biri asılıyor
|
||
2001 206 xt 110 beygir abs klima sunroof 205 40 17
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Ayni lastik ölçülerini kullaniyorum bende lastik pek etkili degil bence volkan serkan abiye katiliyorum ısınamamasindan kaynaklaniyo kesinlikle bizimkide ısınana kadar 9 lt den asaagi yakmiyo daha sonradan 6 lt ye dusuyo :)
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
koramiral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
|
benim 206 333 kuruş yakıyor lpg de yaklaşık 3,5 km sabah 3,5 km akşam ev işe yakın 1.4 75 beygir motor
Düzenleyen koramiral - 14 Aralık 2013 Saat 14:32 |
||
206 2000 1.4 lpg
|
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
arabayı sat
![]() ![]() ![]() |
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
|
Arabayı bedavaya mı aldınız naptınız hocam. Hani arabaya vereceğim parayı benzine veririm hesabı?
Şaka bi yana yakıt değeriniz 2bin motor bir araçla neredeyse kafa kafaya. Lastik tabanı geniş taktıysanız büyük ölçüde etkiler yakıtı. Araçta herhangi bir sıkıntı yoksa lastiğe bağlayın.
|
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
aynen katılıyorum 206 varken bi dönem sabah akşam soğuk motor kullandım bi hesapladığımda km de 550 yakıyordum 1.6 benzin geçen sene sabah 5 km akşam 5 km şeklinde
|
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |