![]() |
|
Fiorino'dan Anlayanlar Bakın Hele :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2013 Saat 16:43 |
|
Fihorinyo Candır :))
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hocam acikcasi sunu soyleyim bu araclarda binek arac konforu aramicaksin ama yol tutusu olsun zorlamazsan eger yakiti olsun bagaj hacmi olsun benim cok hosuma gidiyor ve devamli kullaniyorum sehir ici disi fark etmeden ve su bir gercek
1. yormuyor kullanirken insani 2. ticari araclar icindeki en rahat ve yakit o kadar cimri 3. cekisi cok guzel ve arac uzerinde oynama cok rahat yapilabiliyor 4. viraja girisleri buyuk araca gore cok guzel 5. basarsan da tatmin eder seni cekisiyle gidisiyle :) |
||
hayat direnmektir
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
Raskaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2013 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
|
kliması var mı diye kontrol edin. şimdiki aracımı almadan önce ben de combimix alma niyetindeydim, klimasının olmadığını son dakika farkettim.
|
||
![]() |
||
Furkan ÖNEY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2013 Konum: İst-Başakşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan ÖNEY
|
fiorinonun en full paketi emotion. bi akrabamızda var bazı hafta sonları bizde kaldığıda oluyor. 2012 emotion. 19000 kmde yakıtı kokluyo. bakımı kolay ucuz. multijet motor. Tek sorunun rampalarda çekmemek olur güzel kardeşim :D ama tabiki fora renault :D
|
||
34 ZM 2425 : Renault Kangoo 1.5
34 ZH 6142 : Citroen Jumper 1.9 44 AU 134 : Tofaş murat 131 :) 34 J 0336 : Peugeot J9 2.5 34 J 1244 : Peugeot J9 2.5 |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
okadar büyük düşünmüyoruz ramazan abi düşünürsekde transporterden vaz geçmem şahsen
|
||
|
||
![]() |
||
|
abi sus anma şunu şimdi damlar valla :D
|
||
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Furkan nerdesin Furkan
![]() |
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
burak birazdaha büyük bir kasa olan renault traffic uzun şase olanlarıda tavsiye ederim wv transporter dan sonraki sınıfının en iyisi güvenlik konfor geniş yüksek sağlam parçası bakımı ucuz ve o sınıf araçlar içinde en az yakanı aynı kasanın opel olanıda var ama renault daha az yakıyor ve parça servis daha ucuz bi bak düşün istersen
|
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
Bizim sivastan bi akraba geldi babamla birlikte 2008 citroen jumper buldular aldı, avcılardan 83 bindeydi araba oh oh sevindik ne güzel buldu bizde vesile olduk diye, adam sivasa gitti meğer araba 280 küsür bindeymiş aslında :s o yüzden km konusunda çok aşırı kıllanıyorum heleki galeriyse daha fazla kıllanıyorum. inşallah tertemiz güpgüzel bi araba bulursun :)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Araştırma içerisindeyim zaten volkan şuanda kesin bişey yok
|
||
|
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
Kardeşim yapma gözünü seveyim bağcılar'da galeride 2009 model fiorino 62000'de bunların hepsi sana bişeyler fısıldamıyomu? Dibine kadar araştır km'sini bence aman..
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Hasar kaydi yok aracda tek sıkıntı suanda sonradan acma olmasi anladig kadariyla
|
||
|
||
![]() |
||
pesimistyle21 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2013 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pesimistyle21
|
kardeş bu aracı tavsıye etmem performans kotu şase dar suspansıyon sıfır bunun yerıne partner tepee dusun derım saygılar bızdennnn...
|
||
![]() |
||
|
eski sigorta poliçelerini araştırdım şimdi ilk poliçesinde yolcu sayısı 0 gözüküyo daha sonraki poliçelerinde 2 bir sonrakinde 4 en son poliçesinde 5 yolcu gözüküyor bu durumu anlayamadım ben arkadaşlar yani fabrika çıkışı koltuksuz daha sonradanmı koltuklu hale getirilmiş oluyo yani sonradan açma ?
|
||
|
||
![]() |
||
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
|
Şirket arabam bunun grisi 1.3 arkası camlı yalnız. Diyebileceğim tek şey 1. vites gitmez geri kalan viteslerde köpek gibi çeker hocam açıkçası ben çok memnunum. Abimde var şahsi olarak kullanıyor 1600 km yol yaptı yazın yaklasık 300 liraya 1.5 depoya gezmişti onca yolu. Anlayacağın basmazsan son derece ekonomik basarsan son derece köpek bir araç
|
||
hayat direnmektir
|
||
![]() |
||
|
anladım abi iş için düşünüyoruz aynı zamanda bende kalacak sürekli hem iş hem şahsi aracım olacak daha kesin bişey yok ama bu galeri tanıdık bi müzakere edelim dedim :)
|
||
|
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-gerz-den-satilik-2010-fiorino-emotion-full-146268272/detay düzelttim bunun yeşili
bu ilandaki kasa fıstık yeşiliydi bendeki ![]() Düzenleyen ramazanturan81 - 12 Aralık 2013 Saat 23:41 |
||
||
![]() |
||
|
sürgülü kapı arkasındaki bölüm orası camlı olanlar var şirket aracı yapacaksan bu gösterdiğin resimdekinden alsan olur ama ailecek kullanırım diyorsan camlı olanını almanı tavsiye ederim
şimdi gelelim fiorinoya ben 2010 yılında türkiye geneli 57000 km yol yaptım 35 günde aracın yol tutuşu gidişi yakıtı konforu çok çok iyi arka koltuklarda toplasan en fazla 50 kg ağırlık vardı buna rağmen virajlarda atmıyor şiddetli yağmur kar ve toprak yolda da kullandım sıkıntı yok yalnız aracın ön takım aksamı çok hassas bizim pejolara hassas denir ama fiorino çok daha fazla hassas balıkesir antalya ve elazığ da ön takım yaptırdım serviste doblodan kat kat konforlu rahat yalnız şunuda söyleyeyim benim kullandığım araç 0 km en full versiyondu belki diğerleri ve 2 el olanlardan bu kadar memnun olamayabilirsin en temizini enaz km yapmış olanını ve aile için kullanılanları tercih etmelisin bu araçta |
||
||
![]() |
||
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
|
sirali cam olanlardan diyor bu combivan yanlis degilsem bunlarin full camli olanlarida var.
|
||
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |