Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Fiorino'dan Anlayanlar Bakın Hele :)

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ
Forum Adı: Araç Alım & Satımı
Forum Tanımlaması: arac alımı ve satımı
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32511
Tarih: 08 Ağustos 2025 Saat 06:01
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Fiorino'dan Anlayanlar Bakın Hele :)
Mesajı Yazan: Burak
Konu: Fiorino'dan Anlayanlar Bakın Hele :)
Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2013 Saat 23:01
Şu aracı bi müzakere edelim arkadaşlar nedir ne deyildir biraz bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum. :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-umut-auto-dan-2009-fiat-fiorino-1-3-multijet-combimix-146240864/detay/" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-umut-auto-dan-2009-fiat-fiorino-1-3-multijet-combimix-146240864/detay/

-------------
Zalım Quik Oyun Bozan ...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: xMEGANx
Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2013 Saat 23:04
bizim şirkette bissürü fiorino var hepsi 170 bin 180 binde tık yok arabalarda canavar gibi hala =))) ve 1.3 olmasına rağmen seri motorları. bizimkiler 15 bin tl idi bu 18 diyor bence hertürlü alınır abicim. güzel araç. tavsiye ederim.

-------------

AIRBUS 307
-Peugeot 307 1.6 HDI 2007 Alp Beyaz Makyajlı Kasa

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2013 Saat 23:09
bu combimix paketi ne oluyo peki en fulu ney bilgin varmı ?

-------------

Mesajı Yazan: tongucuk
Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2013 Saat 23:11
hemen burak öncelikle neden arkası camlı olanlardan almıyorsun da kapalı alıyorsun ? merak ettim

-------------
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...

2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81

Mesajı Yazan: 206FR
Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2013 Saat 23:13
gozume guzel geldi ama biraz hor kullanilmis kilometre az ama araca iyi bakilmadigi koltuk dosemelerinden belli ediyor bence ama guzel arabadir bu grup içindeki yakitida az olan versiyon nemo'lar bundan çok yakiyor 

-------------
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994
Noir Minnions
AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP
QUATTRO

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2013 Saat 23:18
Orjinalini yazan: ramazanturan81 ramazanturan81 Yazdı:

hemen burak öncelikle neden arkası camlı olanlardan almıyorsun da kapalı alıyorsun ? merak ettim

kesin bişey yok abi şimdilik alıp almama konusunuda kapalı cam derken arka camları açık bununda ama tam anlayamadım ?

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2013 Saat 23:18
Orjinalini yazan: 206FR 206FR Yazdı:

gozume guzel geldi ama biraz hor kullanilmis kilometre az ama araca iyi bakilmadigi koltuk dosemelerinden belli ediyor bence ama guzel arabadir bu grup içindeki yakitida az olan versiyon nemo'lar bundan çok yakiyor 

Km evet az inşallah düşürülme degildir iyi baktırmak lazım

-------------

Mesajı Yazan: 206FR
Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2013 Saat 23:26
sirali cam olanlardan diyor bu combivan yanlis degilsem bunlarin full camli olanlarida var.

-------------
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994
Noir Minnions
AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP
QUATTRO

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2013 Saat 23:30
sürgülü kapı arkasındaki bölüm orası camlı olanlar var şirket aracı yapacaksan bu gösterdiğin resimdekinden alsan olur ama ailecek kullanırım diyorsan camlı olanını almanı tavsiye ederim 
şimdi gelelim fiorinoya ben 2010 yılında türkiye geneli 57000 km yol yaptım 35 günde aracın yol tutuşu gidişi yakıtı konforu çok çok iyi arka koltuklarda toplasan en fazla 50 kg ağırlık vardı buna rağmen virajlarda atmıyor şiddetli yağmur kar ve toprak yolda da kullandım sıkıntı yok yalnız aracın ön takım aksamı çok hassas bizim pejolara hassas denir ama fiorino çok daha fazla hassas balıkesir antalya ve elazığ da ön takım yaptırdım serviste doblodan kat kat konforlu rahat yalnız şunuda söyleyeyim benim kullandığım araç 0 km en full versiyondu belki diğerleri ve 2 el olanlardan bu kadar memnun olamayabilirsin en temizini enaz km yapmış olanını ve aile için kullanılanları tercih etmelisin bu araçta

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2013 Saat 23:35
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-gerz-den-satilik-2010-fiorino-emotion-full-146268272/detay düzelttim bunun yeşili

bu ilandaki kasa fıstık yeşiliydi bendeki Big smile

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Aralık 2013 Saat 23:42
anladım abi iş için düşünüyoruz aynı zamanda bende kalacak sürekli hem iş hem şahsi aracım olacak daha kesin bişey yok ama bu galeri tanıdık bi müzakere edelim dedim :)

-------------

Mesajı Yazan: ozncnercn
Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2013 Saat 08:56
Şirket arabam bunun grisi 1.3 arkası camlı yalnız. Diyebileceğim tek şey 1. vites gitmez geri kalan viteslerde köpek gibi çeker hocam açıkçası ben çok memnunum. Abimde var şahsi olarak kullanıyor 1600 km yol yaptı yazın yaklasık 300 liraya 1.5 depoya gezmişti onca yolu. Anlayacağın basmazsan son derece ekonomik basarsan son derece köpek bir araç

-------------
hayat direnmektir

Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2013 Saat 09:49
eski sigorta poliçelerini araştırdım şimdi ilk poliçesinde yolcu sayısı 0 gözüküyo daha sonraki poliçelerinde 2 bir sonrakinde 4 en son poliçesinde 5 yolcu gözüküyor bu durumu anlayamadım ben arkadaşlar yani fabrika çıkışı koltuksuz daha sonradanmı koltuklu hale getirilmiş oluyo yani sonradan açma ?

-------------

Mesajı Yazan: pesimistyle21
Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2013 Saat 10:45
kardeş bu aracı tavsıye etmem performans kotu şase dar suspansıyon sıfır bunun yerıne partner tepee dusun derım saygılar bızdennnn...

Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2013 Saat 16:00
Hasar kaydi yok aracda tek sıkıntı suanda sonradan acma olmasi anladig kadariyla

-------------

Mesajı Yazan: volkanC2
Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2013 Saat 16:09
Kardeşim yapma gözünü seveyim bağcılar'da galeride 2009 model fiorino 62000'de bunların hepsi sana bişeyler fısıldamıyomu? Dibine kadar araştır km'sini bence aman..

-------------
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i

Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2013 Saat 16:42
Araştırma içerisindeyim zaten volkan şuanda kesin bişey yok

-------------

Mesajı Yazan: volkanC2
Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2013 Saat 16:50
Bizim sivastan bi akraba geldi babamla birlikte 2008 citroen jumper buldular aldı, avcılardan 83 bindeydi araba oh oh sevindik ne güzel buldu bizde vesile olduk diye, adam sivasa gitti meğer araba 280 küsür bindeymiş aslında :s o yüzden km konusunda çok aşırı kıllanıyorum heleki galeriyse daha fazla kıllanıyorum. inşallah tertemiz güpgüzel bi araba bulursun :)

-------------
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i

Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2013 Saat 17:29
burak  birazdaha büyük bir kasa olan renault traffic uzun şase olanlarıda tavsiye ederim wv transporter dan sonraki sınıfının en iyisi güvenlik konfor geniş yüksek sağlam parçası  bakımı ucuz ve o sınıf araçlar içinde en az yakanı aynı kasanın opel olanıda var ama renault daha az yakıyor ve parça servis daha ucuz bi bak düşün istersen

-------------

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2013 Saat 17:47
Orjinalini yazan: Burak Burak Yazdı:

Şu aracı bi müzakere edelim arkadaşlar nedir ne deyildir biraz bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum. :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-umut-auto-dan-2009-fiat-fiorino-1-3-multijet-combimix-146240864/detay/" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-umut-auto-dan-2009-fiat-fiorino-1-3-multijet-combimix-146240864/detay/

Furkan nerdesin FurkanLOL

Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2013 Saat 18:09
Orjinalini yazan: dogan106 dogan106 Yazdı:

Orjinalini yazan: Burak Burak Yazdı:

Furkan nerdesin FurkanLOL

abi sus anma şunu şimdi damlar valla :D

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2013 Saat 18:10
Orjinalini yazan: ramazanturan81 ramazanturan81 Yazdı:

burak  birazdaha büyük bir kasa olan renault traffic uzun şase olanlarıda tavsiye ederim wv transporter dan sonraki sınıfının en iyisi güvenlik konfor geniş yüksek sağlam parçası  bakımı ucuz ve o sınıf araçlar içinde en az yakanı aynı kasanın opel olanıda var ama renault daha az yakıyor ve parça servis daha ucuz bi bak düşün istersen

okadar büyük düşünmüyoruz ramazan abi düşünürsekde transporterden vaz geçmem şahsen

-------------

Mesajı Yazan: Furkan ÖNEY
Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2013 Saat 18:19
fiorinonun en full paketi emotion. bi akrabamızda var bazı hafta sonları bizde kaldığıda oluyor. 2012 emotion. 19000 kmde yakıtı kokluyo. bakımı kolay ucuz. multijet motor. Tek sorunun rampalarda çekmemek olur güzel kardeşim :D ama tabiki fora renault :D

-------------
34 ZM 2425 : Renault Kangoo 1.5
34 ZH 6142 : Citroen Jumper 1.9
44 AU 134 : Tofaş murat 131 :)
34 J 0336 : Peugeot J9 2.5
34 J 1244 : Peugeot J9 2.5

Mesajı Yazan: Raskaa
Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2013 Saat 20:27
kliması var mı diye kontrol edin. şimdiki aracımı almadan önce ben de combimix alma niyetindeydim, klimasının olmadığını son dakika farkettim.

Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2013 Saat 22:39
Orjinalini yazan: Raskaa Raskaa Yazdı:

kliması var mı diye kontrol edin. şimdiki aracımı almadan önce ben de combimix alma niyetindeydim, klimasının olmadığını son dakika farkettim.

Thumbs Up soğuk kış günlerinde çok dikkat etmem gereken bişey bu kesinlikle klima şart

-------------

Mesajı Yazan: ozncnercn
Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2013 Saat 23:43
hocam acikcasi sunu soyleyim bu araclarda binek arac konforu aramicaksin ama yol tutusu olsun zorlamazsan eger yakiti olsun bagaj hacmi olsun benim cok hosuma gidiyor ve devamli kullaniyorum sehir ici disi fark etmeden ve su bir gercek
1. yormuyor kullanirken insani
2. ticari araclar icindeki en rahat ve yakit o kadar cimri
3. cekisi cok guzel ve arac uzerinde oynama cok rahat yapilabiliyor
4. viraja girisleri buyuk araca gore cok guzel
5. basarsan da tatmin eder seni cekisiyle gidisiyle :)

-------------
hayat direnmektir

Mesajı Yazan: Aziz
Mesaj Tarihi: 14 Aralık 2013 Saat 16:43
Fihorinyo Candır :))

-------------
[pasaklıKontes]hy206 GTI

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net