![]() |
|
Egsoz ucu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2013 Saat 16:05 |
Bi zararı olmaz önceki arabamda sürekli değiştiriyodum :) Gidip görerek arabanın üzerinde bakarak almak en sağlklısı. Ucuz maliyete güzel görüntü :)
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
sulocan_5 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 166 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
peki...çok teşekkür ederim..:)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sadece çok dışarda olmasın uç Allah korusun yağmurlarda falan su kaçabilir :) şaka bir yana çok çok önceden biz bu ıhtımalı duşunuyoduk havaya doğru bakan bır egzos ucumuz vardı da hanı ne olur ne olmaz gıbısınden :) egzos ucunun hıç bır şeye zararı olmaz merak etmeyın gayet şık olur duşunmeyın bıle ancak bır tavsıyem var gıdın bır egzoscuya deneyerek montajlayın ıçınıze sınsın ...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
sulocan_5 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 166 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
internette de çok çeşit var.(http://www.kliksa.com/urun/modacar-koniq-paslanmaz-egzos-ucu-220010/901769192) gibi ama...arkadaşların da dediği gibi görerek almak daha iyi olacak sanırım.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aksesuarcılara da bak bence burda bikaç yerde gözüme çarpmıştı çok çeşit vardı.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
peki o zaman...o şekilde yapmam daha doğru olacak sanırım..değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
ben netten on liraya buldum aldım fotoda kocamandı bi geldi ufacık bişi takmadım aksesuarcıma hediye ettim onun için salih abiye katılıyorum görerek almak lazım
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&PN=3&title=angara-aslan-sslenmeye-devam-ediyor-filtre benim arabadaki uç çok da mennunum yeni taktırdım..
40 tl krom eksoz ucu 10 tl montaj
|
|
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
teşekkür ederim..:)önerebileceğiniz bir ürün var mı?link yasak değilse ekleyebilirseniz sevinirim..:)
Düzenleyen sulocan_5 - 07 Aralık 2013 Saat 23:46 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Eksoz ucunun ne arabaya ne de sana em ufak bi zararı olmaz :) muayenede sıkıntı gürültülü eksozdur sadece uçtan hic ses cikmaz dogal olarak yakita da bi etkisi olmaz
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
Selam.206 XT'm için görüntü amaçlı egsoz ucu takmak istiyorum.Muayenede sıkıntı olur mu ve yakıtta bir değişim yapar mı?Tavsiyeleriniz olursa sevinirim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |