![]() |
|
206 Arıyorum Bulamıyorum :( Aldım Sonunda :)) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ferhattasdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2013 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ferhattasdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2013 Saat 17:08 |
aynen öyle bende ona dikkat etmeye çalışıyorum. arabadan değil satıcısından korkuyorum açıkçası. umarım iyi bir şey çıkar...
|
|
![]() |
|
ferhattasdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2013 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ferhattasdemir
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok mu şey istemişim ya :) teşekkür ederim şuan 19'a çıkamam. senin arabayı çok beğendim kesinlikle süper. bana da bir tık altı yeter
![]() |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah kolaylık versin, piyasada sahtekar çok, inşallah dürüstüne rastlarsınız
|
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
Benzinli olarak düşünüyorsanız o aradığınız paraya araba rahatlıkla bulmanız lazım.
Dizelde belki bir ihtimal. 18-19 civarına bulunur diye tahmin ediyorum.
|
|
![]() |
|
muku ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
bence 17000 istediği özellikler için düşük bi para değil
|
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
hem kazasız boyasız olsun hem sorunsuz olsun masrafsız olsun hemde ucuz olsunnnnnnnn yok canımmmmmmmmm yok öyle araba :D şaka bir yana bnm aracı 19 a bırakayım size buyrun aradığınız gibi :D
kazasız boyasız 55 bn 2005 206 x line |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ferhattasdemir
Merhaba arkadaşlar dizel 206 arıyorum.
Yüksek Km ve hasar kayıtlı bir araç istemiyorum. Makul değerlerde işimizi görsün yeter. Özellik olarak Şu olsun bu olmasın; o Var bu yok diye takıntım yok. Araç bakımlı temiz olsun yeter.
Max limit 17.000 varsa tavsiyeleriniz bekliyorum. Düzenleyen ferhattasdemir - 11 Aralık 2013 Saat 21:36 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |