|
206 anahtarımı değiştirdim..yeni hali eski hali |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
abdullahaydn52
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ç Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı abdullahaydn52
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2014 Saat 11:19 |
|
hayırlı olsun bendeki de aynısı bi türlü resmini çekmek nasip olmamıştı. güle güle kullan
|
||
PEUGEOT 206 1.4 HDI X-DESİNG
|
||
C@GL@R
2. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
http://www.ebay.com/itm/CHIAVE-GUSCIO-COVER-PER-PEUGEOT-106-107-206-207-407-806-TASTI-KEY-TELECOMANDO-/251375060357?pt=Ricambi_automobili&hash=item3a871f0585
ilginçtir pejo amlemi olan 1 tane bunu buldum telif hakkı fln sanırım hepsi kaldırılmış bu sadece kutusu |
||
gokhanscn
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gokhanscn
|
|
Komik gelecek ama sustalıyıda ben sevmiyorum üstad :)
benim aldığım ürünün linki :) http://www.ebay.com/itm/321244892998?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 |
||
C@GL@R
2. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sustalı al dostum daha iyi şimdi baktım bulamadım aldığım ürünü hangisiyidi:)
|
||
gokhanscn
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gokhanscn
|
|
ucuza kaçmadım üstad :) bi önceki sayfada verdiğin linklerin hiç birinde logo yok sanki :( ben herhangi biri olsun diye geçtim :)
Sen logolu olan linki gönderirsen, tekrar sipariş geçebilirim :) |
||
C@GL@R
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
0,05 dolar ucuza kaçmışsınız :) logo olaydı iyiydi ben sustalıya döndürdüm son durum sustalı
http://img492.yukle.tc/image.php?id=4831IMG_3329.JPG Düzenleyen C@GL@R - 13 Ocak 2014 Saat 10:40 |
||
gokhanscn
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gokhanscn
|
|
abdullahaydn52
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı abdullahaydn52
|
|
Harici bi işlem yok orjinal anahtarın içindeki çip ve düğmelerin bulunduğu kartı aynen sustalı anahtarın içine yerleştiriyorsunuz. yerleri birebir uyuyor. sadece anahtarıcıda anahtarın ucunu kestiriyorsunuz. sıkıntısız çalışıyor.
|
||
|
||
deLySey
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2013 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Caglar kardes asLen Samsun Merkezlıyım ama Sinop / Durağanda yasıyorum yakınmısız yanı :) eger gelırsen bu taraflara beklerım :)
|
||
''Uyuz Bir İt'in Kasığındaki Pire Kadar MutLu..! Ve Başını Çöpe Soktuğu İçin Kıçı Açıkta kaLAn Bir Kedi Kadar Tetikteyim..'' Tut Ki MutLyum ! Tut Ki YıkıLmıŞım..! Sana Ne. . . ! !
|
||
gokhanscn
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gokhanscn
|
|
Cevap için teşekkürler üstad, sipariş geçiyorum.
|
||
C@GL@R
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
işte bu tür şeyleri araç parçalarını internetten alıp herhangi bir ustaya taktırabilirsin mahrumiyet yerlerinde evet sıkıntı oluyor biraz..ama dediklerinin coğunu kendin yapabilirsin ve hepsi internette mevcut bu ara samsun neresinden ben vezirköprülüyüm :D ama şuan ıspartadayım sinopada çok giderdik :D |
||
deLySey
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2013 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
caglarcım valla bende aracı yenı aldım malesef ki yasadıgım yer mahrumıyet bolgesı afedersınız ama bı b.k yok :) yakın zamanda memlekete SamSun a gıdersem yaptırcam dıye beklıyorum ıste.. :) benım bı sorunum daha var abım le beraber kullanıyoruz aracı bı anahtarda ona lazım ıkısıde kumandalı olsun ıstıyorum ama nasıl olcak bılmıyorum :) ınternetten alsam bıle burda cekebılecek anahtarcı yok bı sıkıntı da o :) araca yapmak ıstedıgım bı kac sey var aslında ama hıc bısey bulamıyuorum :(
Yapmayı DusundukLErım... Sonar Marka AngeL Far Arka Stop (beLki Sadece Karartmada oLabıLır) Rc Spoiler PedaL Seti (güzel bişi arıyorum bulamadım) IşıkLı Kapı Eşiği Vites Topuzu (orj. mi yoksa metal mi kararsızım) pLaka Beyaz aydınLatma Mugen tipi Cam RuzgarLıgı ( Kararsızım ) Ön cam 1 numara Diğer bütün CamLar 2 Numara CiziLmez fiLm ( havaların ısınması beklenıyor ) akLımda bunLar var ama bakalım zamanla hangılerı olur veya hangılerını yapmalıyım :) :) tabı sızdende yorum beklıyorum onerı beklıyorum :) |
||
''Uyuz Bir İt'in Kasığındaki Pire Kadar MutLu..! Ve Başını Çöpe Soktuğu İçin Kıçı Açıkta kaLAn Bir Kedi Kadar Tetikteyim..'' Tut Ki MutLyum ! Tut Ki YıkıLmıŞım..! Sana Ne. . . ! !
|
||
C@GL@R
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sustalıyı bilmem ama klasik modelde direk cip ve anahtarı yakıyorsunuz işlem tamam sustalıdada böyledir eğer değişmiyorsa 1-2 lira verip anahtarcıda ucu yaptırır sadece cipi takar kullanırsınız Düzenleyen C@GL@R - 28 Aralık 2013 Saat 00:37 |
||
C@GL@R
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
http://www.ebay.com/itm/Folding-Remote-Key-Case-For-PEUGEOT-106-205-206-Flip-/330599390187?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4cf9425beb&vxp=mtr
buda sustalı model 8 dolar ama tr de 20 lira deymez yani sanalpazardan alın bence ben yedek anahtarı sustalı yapıcam |
||
C@GL@R
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
http://www.ebay.com/itm/Remote-Key-Shell-Case-FOB-For-Peugeot-106-206-306-405-/230676753181?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item35b567eb1d&vxp=mtr
http://www.ebay.com/itm/Remote-Blank-Key-Shell-Case-For-Peugeot-106-206-306-405-/200967883579?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2eca9e8b3b&vxp=mtr http://www.ebay.com/itm/Remote-Fob-Shell-Entry-Key-Keyless-Case-for-Peugeot-106-206-207-306-307-/321244892998?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item4acbb00f46&vxp=mtr 2-2.5 dolar kargo dahil beklemem diyorsanız sahibinden.comda var bunların gelirsi 15-20 gün sürüyor |
||
C@GL@R
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kanka bune ya değiştir sunu acilen :D |
||
deLySey
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Anahtar on numara olmus kardes gule gule kullan :) Aynı sıkıntı bende de var aracı aldıgım arkadas sustalıya cevırmıs ama cok kotu dogru duzgun acılıp kapanmıyor ıyı oldu gordugum :) Benımkının Halı Ortada ama haLa kararsızım orjınalıne mı cevırsem yoksa tekrardan yenı bı sustalımı alsam :(
Düzenleyen deLySey - 27 Aralık 2013 Saat 23:30 |
||
|
||
gokhanscn
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gokhanscn
|
|
üstad rica etsem, anahtarın ebay linkini atabilir misin?
|
||
mlhks
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2013 Konum: merzifon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hocam direk montaj oldu mu sustalıya yoksa harıcı bır ıslem uygulandı mı ?
|
||
abdullahaydn52
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı abdullahaydn52
|
|
anahtar değişimini yaptım sustalı süper oldu. anahtarı kestirmek için de anahtarcı para almadı. kargo dahil 24 tl ye bitirdim.
almak isteyenler için linki tekrar paylaştım benim araştırmalarıma göre en uygun burası. Düzenleyen abdullahaydn52 - 02 Aralık 2013 Saat 08:58 |
||
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |