![]() |
|
Uzun far aydınlatma problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bünyamin.Kar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2013 Saat 22:11 |
Ya haftada bir köye çıkıyorum malum akşam karanlığına kalıyoruz, yollar zifiri karanlık, yol boyunca aydınlatma yok, kısalar önümü aydınlattığı için ileriyi kestiremiyorum, uzunları yakıyorum onlarda eh işte, bunun yanında trafikte de sıkıntım var önümdeki adama sellektör yapacam hatta yapıyorumda ama adam anlamıyor :) farlar cansız
|
|
97 model 306 1.6 diamond
|
|
![]() |
|
Bünyamin.Kar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok mu bir fikri olan ?
|
|
97 model 306 1.6 diamond
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar,
Malum araca junyan farları taktıktan sonra uzun farlarda aydınlatma problemi çıktı, sönük ve cansız yanıyor karanlık yolda hiç aydınlatmıyor desem yeridir, beyaz 55 w lık ampullerden de aldım ama sonuç aynı, kısalarda xenon var canavar gibi aydınlatıyor ama karanlık yolda uzağı aydınlatmadığı için pek işime yaramıyor, ne yapmam lazım yada junyan farlarda siz uzunlarda ne yapıyorsunuz
Düzenleyen Bünyamin.Kar - 24 Kasım 2013 Saat 21:59 |
|
97 model 306 1.6 diamond
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |