![]() |
|
Turbo Basıncında anlık yükselme sinyali. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
capello ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2013 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2013 Saat 00:09 |
dijital klima. klima kapalı fan açık. klima açıkken yapmıyordu diye hatırlıyorum.
|
|
![]() |
|
capello ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2013 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
turbo salyangozu çatlakmış dediler turbomu ücret almadan başka bi turboyla değiştirdiler bu sefer de bu turbo ıslık çalıyor.
gel gelelim 500 km yol yaptım bugün yaklaşık.3bini geçmemeye çalıştım hiç depollution bilmemne arızası vermedi. çeyrek depodan yarım diş daha fazla yaktı . bu arada yeni bir sorun.fanı açınca tır tır titriyo araba.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Hata kodu neydi acaba?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
en beter şey turbo, bu yüzden hiç turbolu araba almadım, inşallah kısa zamanda çözersiniz allah yardımcınız olsun
|
|
![]() |
|
bu bende depollution bilmemne faulty hatası veriyor. turbo da yağlanma var elden geçti intercooler boruları temizlendi edildi kılındı dün.turbodaki yağlanmadan diye söyleyen servis idi.
gel gör ki bugün aynı hatayı bir daha verdi. bi yerde bu hatanın hava debisini ölçen sensörden olabileceği de söyleniyor. bunun için neyin üstüne gidilmeli neye bakmalıyız. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |