![]() |
|
2001 model rolland garrosumun sorunlarına yardımmm |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
paradigma_67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı paradigma_67
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2014 Saat 19:41 |
Çözülen sorunlar bugün itibariyle Hareret müşürü ve radyatör değişince artık max 94 lere falan çıkıyor. buda normal. Yağmur sensörü çalışmıyor demiştim ama çalışıyormuş. Arabayı tanımamaktan kaynaklanan yanlış anlatım.
Asıl Önemli Gördüğüm sorun; Arabadaki hoplama ile ilgili. Yine PC ye bağlattık. Gaz kelebeği potansiyeli ve oksijen söndörü çıktı. Potansiyel değişti ama 3 gün normaldi sonra yine bozdu. Şimdi aynı hatalar yine çıkıyor. Oksijen sönsörü kaldı değişecek. Umarım düzelir. Onun dışında direksiyon kutusu ve pompası işi var. Oda sanıyorum 600 tl civarı bişey çıkar. İnş. başka bişey çıkmazda keyifle kullanırım artık şu arabayı.
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam peki sorunu tam olarak neyin çözdüğünü buraya paylaşım olarak yazar mısınız?
|
|
![]() |
|
paradigma_67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı paradigma_67
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim. Aracımın hareret sorunu sanırım artık kalmadı. 90 la 94 arasında geziyor. Bir olumsuzluk yaşamadım bu sorunlar ilgili.
aracın hoplama sorunu arttı. yine pc ye soktuk ve eski arızaları falan göründü. Sildi arkadaş bütün arızaları. hiç elleme 1 hafta sonra gel bidaha bakalım dedi. yarın gideceğim. ama onunda tahmini gaz kelebeği. kısa zamanda hiçbir sorun kalmaz inş. |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Ben ufak bır tavsıyede bulunayım şu dönemlerde araç satın alırken çok ama çok dıkkatlı olsun çunku yazın oldukça kullanılan araçlar kış gelınce kısacası kışlık bakımı gelınce satılığa çıkıyor ve şu dönemler çevrenızde fazlasıyla satılık araç görmeniz mümkün dıkkatlı olmanızda yarar var.Sorunlarınıza gelınce tabıkıde 100 Dereceyı geçmedığı surece tehlıke yok ancak sızı korkutmak ıstemem ama öyle 98 ler falan pekte normal değil yani.Fan ne zaman açıyor fanı ayarlatın yada su eksıltme varmı veya devirdaim kaçırıyordur ondanda yapabılır kontrollerı elden bırakmayın bu konuda.Bu hava şartları ve normal koşullarda 90 ı geçmemesi gerekıyor aracınızın .Diğer konularda bir bilgim yok baya masraf etmışsınız dahada edıcek gibi gözüküyorsunuz Allah yardımcınız olsun ...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
muku ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
geçmiş olsun,bende aldım böyle motorundan çalışmayan aksamlarına kadar heryerini yaptırdım (3500tl) ama ne yazıkki okadar masraf ediyosun araba normal haline geliyo yani üzerine koymuyo, jant veya set takmak gibi değil bu, ben şimdi diyorum keşke 1000tl zararına satsaydım.Sana tavsiyem 3-5 arama sat gitsin zararın neresinden dönersen kardır.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı paradigma_67
teşekkür ederim. bu arada deneme yaptım evet 2 hafta arabada hiç sıkıntı yoktu. sonradan basladı kesiklik. bi ustaya daha gösterdim. kablolardan diyor. bütün tesisatı yeniden kontrol edecegiz dedi. bakalım artık.
|
|
![]() |
|
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Öncelikle Aracı alırken test sürüşü vs yapmadınız mı diye sormak istiyorum?
sorunlara gelirsek de hararet konusunu sıkıntı etmeyin. 3 yıldır kullanıyorum aracı 100 geçmediği sürece problem yok. zaten genelde 90 ile 100 arasında seyrediyor. kesiklik konusunda bilgim yok benim araçta hiç böyle bir problem olmadı. Direksiyon kutusu önceki sahibiyle alakalı bir durum. Size satarken mutlaka haberi vardır böyle bir durumdan. tamiri yada değişimi şart. yağmur sensörü,su fiskiyesi kilitler kolay halledilecek problemler diğerlerinin yanında.
|
|
206 1.4 feline 2006 model
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı paradigma_67
ustalarda öyle söyledi. biraz içim rahatladı şimdi. ama üst üste gelince moralim bozuk uykularım kaçıyor. Araba güzel aslında seri iç döşeme kullanış falan ama bu problemleri gidermem gerek...
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Hararet sorununuz sorun değil, bu arabalar hep öyle rahat olun. ama 100 dereceyi geçerse işkillenin...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı paradigma_67
Merhabalar,
1 ay önce 2001 model roland garros 206 aldım. Arabayı çok beğenmiştim ama sanırım masraf yapma zamanında almışım. SORUNLARIM 1- Aldıktan bir süre sonra hararet yükselmesi yaşadım. Müşür, termostat ve radyatör değişti olmadı. Fan açma kapatma zamanları dengesizdi. Dünyanın parasını verdim sorun devam derken, başka ustaya götürdüm. Zor bela bitron kutusundan olabilir dendi ve onuda değiştirdim. Şimdilik düzeldi gibi. Ama arabayla rampa falan çıkarken zorlanıp birden hararet 98 lere çıkıyor. Ve araba 2 km gittikten sonra çok ısınıyor gibime geliyor. Hala içime sinmiyor ama düzeldi diyor ustalar. Masraf TOPLAM da 550 tl. 2-Arabada LPG mevcut. Ama benzinde de gazda da kesiklik yapıyor. Ve bu çok canımı sıkmaya başladı. Götürdüm bitron kutusunu bulan ustaya. Oda PC ye sokturdu aracı. Birşey görünmüyor. Araba sürekli silkenerek gidiyor. Bujileri değiştirdim. Düzelmedi. Ateşleme bobini dediler. Biyerden emanet aynısından bulduk ama ondan değil. Şimdi bir kaç yerde okudum krank devir sensörü yada soketi olabilirmiş. Emin değilim ve o kadar para verdikten sonra bıkmış durumdayım. 3-Direksiyon kutusu yağ kaçırmış ve pompada yağ kalmamış. Acayip bir ses var. Aynı usta başka birine yolladı. İkiside değişcek yada tamir olacak deniyor. Yaklaşık 750 tl falan diyor. 4-Yağmur sensörü, su fıskiyesi (muhtemelen koldaymış) ve kilitlerden bir tanesi çalışmıyor. Ben bu aracı aldığıma çok pişmanım ama yapabileceğim bir şey yok. Düzene sokmam gerekiyor. Bana önerebileceğiniz bir usta varmıdır? İstanbul avcılar civarında oturuyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Para verip sorunlarımın devam etmesi çok üzdü. Lütfen yardım edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |