![]() |
|
206 spoiler hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2013 Saat 19:10 |
Spoiler+astar+boya+montaj+çay ![]() |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
astarlı mı o fiyata yoksa boyayıp takıyo mu bi de ?
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şaşamazda karlıkçı halil var kürşat. Beyaz yeni kasa auris ci ali dersen bilir birkaç kez aldım ondan spoiler en son 130a aldım kuzene. Düzenleyen Alicilik - 23 Kasım 2013 Saat 13:05 |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Ali ankaradan nerden aliriz rc spoiler
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
Şahin pejoda yok diye biliyorum ama ankaraya gelirseniz yardımcı olabilirim. |
|
![]() |
|
cagdascicen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cagdascicen
Orjinal 206 RC Spoiler'ını Şahin Peugeot'dan bulabilir miyiz?
|
|
![]() |
|
hocam tampon ve spoilerin bağlantı şekline nasıl bağlantı kurdunuz :D
Birisi vidalamalı diğeri silikon yapıştırmalı. Ben 2 yılı aşkın süredir kullanıyorum Ankarada her türlü iklim şartınıda gördü ama hala sapasağlam ve sökülcek gibi de durmuyor. |
|
![]() |
|
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
uçan tampon benim değildi. izmir'den istanbul'a gelirlen anayolda öndeki 207 nin arka tamponu benim kaputa fırladı. Allahtan panik yapıp direksiyonu kırmadım bodoslama vurdum tampona arkaya uçtu. adamın haberi bile yoktu kornaya bastım ama durmadı
![]() |
|
206 1.4 feline 2006 model
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
tamponu takan yere spoilere taktırmazsan bişey olmaz
![]() |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
nasıl bi tamponmuş o merak ettim açıkçası. taktıracağın spoiler bu bildiğimiz rc spoilerse bence malzeme ne kadar kötü olursa olsun yapıştırma işlemi kaliteli olursa çıkacağını yada tehlike yaratacağını sanmam
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Arkadaşlar aracıma spoiler yaptırıyorum. bostancı oto sanayi de boya dahil 150 TL ye. malzeme kalitesi iyi dediği için bu fiyatmış. yarın parça gelecek cumartesi taktırıcam. adam cam silikonuyla takıcam dedi. yolda giderken uçar mı acaba
![]() ![]() |
|
206 1.4 feline 2006 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |