![]() |
|
307 1.6 110 hdı fren balatası tavsiyeleriniz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bozkurtum ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurtum
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2013 Saat 18:31 |
Volkan kardeş fiyatlar iyiymiş sizde:))Az önce servisten fiyat aldım..Ön 105, arka 68 ,işçilik 130...Fren önemli bencede kaliteli kullanmakta fayda var..
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
orjinali n yani servislerin taktığı bosch markadır. tavsiye ederim ucuz olanlarda aşırı ötme ve sürtünme sesi oluşuyor.diğer türlü hepsi aynı işi görürü ama ses olayı can sıkar.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Bizde 307 arka 20 TL ön 40 TL :) orta kalite ürünler ben kendi aracımda kullanıyorum memnunumda :) orjinalinin fiyatını bilemiyorum. Çalıştığım yer fren balatası üreten bir firma da :) bide piyasada bazı çok met edilen markalarında çin'den mal getirttiğini biliyorum ülkemizde herşey şans meselesi orjinal diye alırsın ama kimbilir ne çıkar :))
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Beyler söyle bir sey var anlamak istemediginiz, elestirecegim konu marka degil cünkü bilmiyorum. Alman malı ya da cin malı olunca bir sey degismiyor. Her sey iscilikte bitiyor. Cin'de daha kaliteli malzemeler cıkabilir. Cin'den ucuz cıkma sebebi oradaki iscilerin günlük yevmiyelerinin cok ucuz olmasıdır. Yani Alman malı var Opel, Alman malı var BMW. Sonucta maliyet+iscilik=Perakende fiyatı. Ben her zaman orjinalden yanayım. Cünkü o araba canınızı tasıyor ve sizin maasınızı bir miktar zorlamanıza degmez. Hic bir sey sizden degerli degil. Ben sitemize sponsor olan Peugeot parcacalarına bakın derim.
|
|
![]() |
|
bozkurtum ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurtum
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşlar..2006 307 1.6 hdı 110 olan aracımın ön ve arka balatalarının değişmesi lazım..Tavsiye edeceğiniz bir marka varmı?Ve orjinal balata fiyatları serviste ne kadar?Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?Allaha emanet olun....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |