![]() |
|
2012 hatasız kazasız değişensiz 508 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2013 Saat 11:20 |
Sıkıntılar hallolsun, ihtiyaclar giderilsin, saglık elden gitmesin insanoglusun calısır daha iyisini alırsın. Yeter ki mutlu ol kardesim. Bunlar maddiyat, önemli olan maneviyat.
|
|
![]() |
|
balkopugu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı balkopugu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
abi satmak istemezdim bukadar az yakan bir aracı 100 liraya 390kilometrenin nin üstünde yol yapıyorum şehiriçi ama hayırlısı:.(
Düzenleyen balkopugu - 17 Kasım 2013 Saat 11:16 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satıslar kardesim. Arac da güzel, umarım ihtiyacını karsılayacak sekilde satarsın.
|
|
![]() |
|
balkopugu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı balkopugu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
abiler arkadaşlar ihtiyaçtan dolayı aracımızı acil satışa çıkarttım ilan için-http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2012-hatasiz-kazasiz-degisensiz-142501624/detay/
detaylı bilgi isteyen olursa lütfen benimle iletişime geçsin...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |