![]() |
|
sentinel Xenon mu yoksa oscar mı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2013 Saat 14:06 |
+1 Parasına bakmayın, ben ve çevremde HID severiz. 8000k lar yeterli. sisler icinde 10000k lar :)) şu sıralarda fiyatları düşmüş ben 2 takım 180 tlye almıştır. 70 tlye satmıştım
![]() ![]() ![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben gittigidiyordan HID marka aldım 50 tl ye montajınıda kendim yaptım çok basit bişey zaten ben memnunum 4 aydır sorunsuz çalışıyor
|
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
mrtoknctn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtoknctn
?
|
|
mrtoknctn
|
|
![]() |
|
mrtoknctn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtoknctn
arkadaşlar merhaba dün aracımın muaynesini yaptırdım ve şimdi bi xenon taktırmak istiyorum fazla tuzlu olmayan cinsten ..:) aklımda bu iki marka var ikisinin fiyatıda montaj dahil 120 tl aklınızda daha kaliteli markalar varsa söylerseniz sevinirim yada bu fiyat aralığında yaptırmış olanlar?
|
|
mrtoknctn
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |