![]() |
|
Fan Açmama Sorunu.. Bİ VARMIŞ Bİ YOKMUŞ :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2013 Saat 13:46 |
||
Sağol abi aynen ilk anda sol tarafa boydan boya sürtmüştür dedim baktım bişey yok. Amin abi cümlemize..
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Geçmiş olsun Volkan, sadece aynayla kurtarmışsın, Allah başka kaza göstermesin
|
|||
![]() |
|||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
||
Dün akşam iş çıkışı ustaya giderken minibüsçü sol aynamı kırdı durağa gel hallederiz dedi bastı gidiyo düştüm bende peşine Medical Park Bahçelievlerin orda buluştuk aldım aynanın parasını neyseki kaportaya dokunmamış, bu sırada 15 km kadar bir yol yaptım hararet yükselmedi çünkü fan çalışıyodu ama ilk bindiğimde klimayı açtım fan çalışmıyodu.. Bu arkadaş kafasına göre takılıyo anladığım kadarıyla ve yüksek ihtimal yorumlarınıza bakarak müşürden heralde :D
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
||
hocam benzer sorun bende de vardi fan hic acmiyordu. Ustaya goturdum muşurler degişti fan calişmaya basladi tamam dedik. 1 ay sonra tekrar başladi yine goturdum usta bakti bilgisayara bagladi ve aracin gostergesi ile bilgisayardaki deger farkliydi. Yani benim aracta 90 gorunurken bilgisayarda 80-81 gibi gorunuyordu. Bilgisayarda 92 yi gecince fan calişmaya başladi yanliz benim aracta 100 un uzerindeydi degerler sonucta boyle kullanmaya devam ediyorum.
|
|||
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
|||
![]() |
|||
Furkan ÖNEY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2013 Konum: İst-Başakşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan ÖNEY
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
büyük ihtimalle fan müşüründendir. Düzensiz çalışıyor dediğine göre
|
|||
34 ZM 2425 : Renault Kangoo 1.5
34 ZH 6142 : Citroen Jumper 1.9 44 AU 134 : Tofaş murat 131 :) 34 J 0336 : Peugeot J9 2.5 34 J 1244 : Peugeot J9 2.5 |
|||
![]() |
|||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
||
kolay gelsin hocam.
|
|||
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|||
![]() |
|||
||
Tamamdır iş çıkışı ilk yapacağım iş bu olucak sonrada ustaya giderim..
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
||
|
|||
|
|||
![]() |
|||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
||
herşeyden önce aracı pp ye baglat,fanı test edebiliyorsun,3 devir aralıgı mevcut hepsindede test ediyor.
bak bakalım cevap veriyormu bu işleme,sonrası musuru denemelisin.Sonra dıger ıslemlerı bastan yap dostum..
|
|||
2003 307 1.4
2008 Leon |
|||
![]() |
|||
||
Aynı tek bir fan var, aaaa o zaman klima da çalışmaz dimi fan komple bozuksa bak bişeyler çıkmaya başlıyor :) dinlemedeyim hocam?
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
||
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Fan bi acayip inşallah müşürdendir o zaman, fan bozulmuş olsa çalışmazken biraz kurcalayınca çalışmazdı heralde. Komple fan almaktan korkuyorum geri kalanların hepsine okeyim :)
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Fan müşürü nasıl anlaşılır bilmiyorum ama rezistans kolay çıkarıp bakar kopukluk yoksa sağlam demektir.
|
|||
![]() |
|||
||
Hee usta bi şekilde anlar heralde yada değiştire değiştire mi deniycez artık bilemedim hakkımızda hayırlısı olsun ucuz atlatıyım inşallah :)
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Bilgisayarda çıkmaz muhtemelen Volkan, benim rezitans ve fren müşürü arızaları çıkmamıştı.
|
|||
![]() |
|||
||
Sen ön camı değiştirdiğin akşam telefonda konuştukya tam senin telefonunu kapadım iki dk gittim araba hararet yaptı
![]() ![]() Düzenleyen volkanC2 - 07 Kasım 2013 Saat 14:03 |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Bu bahsettiğimiz arızalar bilgisayara bağlandığında belli olur mu peki abi?
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Fan müşürü veya rezitansı olabilir Volkan, rezitans benimde bozulmuştu bir keresinde.
|
|||
![]() |
|||
||
Umarım böyle bir problemdir..
|
|||
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |