|
308 tepe lambasi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2013 Saat 07:00 |
308'i olan araniyor
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayir henuz o kadar detaylandirmadim. |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
DocBackup a baktın mı abi ?
|
|
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Acelem yok zaten Ali ama oluyorsa ya da olmaya niyeti az bisey var ise girisecegim. |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Adam tavan lambasına resmen BSi oturtmuş. Yuh yaw bu ne böyle.
308 kullanan pek yok abi ben çok istedim ama olmadı. |
|
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yokmu yahu 308'i olan?
|
|
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba arkadaslar,
308 aracimda yagmur sensoru yok. Ebay'da yagmur sensorunun satildigini gorunce hemen kolayca takilabilir mi sorusunu irdelemeye basladim. Tepe lambasini yerinden cikardigimda soyle bir goruntu var, Sonrasinda elimi bosluktan yukariya uzattigimda bosta beyaz bir soketin oldugunun farkina vardim. Sorum su, Acaba yagmur sensorlu 308'i olan bir arkadasimiz ayni sekilde tepe lambasini cikartip ortamin genel bir resmini cekebilir mi? Simdiden tesekkurler. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |