|
Fiyat saçmalığı ! |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2013 Saat 22:58 |
Elbetteki zevkler ve renkler farklıdır. Nedense makyajlı kasayı hic sevemedim. Her sey aynı ama öndeki o ızgarayı ve sislerin yerini bir türlü sevemedim. Aynı model 207'de evet göze hitap ediyor, ama 307 icin biraz fazla abartı olmustu o ızgara, 206+ da aynı sekilde. Zaten Peugeot'nun en az satan araclarından oldu. Dikkatinizi cekti mi bilmiyorum ama, makyajlı kasa makyajsıza göre cok daha az.
|
|
xMEGANx
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arabadan arabaya değişir. kimisi bakımlıdır ekmeği tuzu yerindedir değerini alır karşıdakide.
|
|
dreamcast87
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dreamcast87
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
dogan hocam sadece meraktan soruyorum :) makyajli 307 hiç almam demissiniz fikrinize saygim sonsuz neden böyle dediniz sadece merak ettim :)
|
|
- AIRBUS A307 - Peugeot 307 1.6 HDİ 110 HP 2006 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Acıkcası 307'mi satıp 308 almam, makyajlı 307 hic almam. Bizim araclarında ici 308 gibi olsa bir de, tadından yenmez. :)
|
|
kivanc
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
308 çıktı :)
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bir galerici de beni yaktı. En çok zoruma giden de şu lafı olmuştu:
"aslında bu araba çok ucuza gitti de neyse..." sövesim gelir her hatırladığımda, keşke almasaydım dediğim çok oldu. Ama şimdi masrafını yaptım aslanımın. seviyorum aslanımı artık.
|
|
rkalkan
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Hhelede galerici esnafı deli eder adamı, 20 liralık arabaya nakit 11 vereyim der, alır sent sepet 3 katına satar. Allah korkusu yok çoğunda. Tabi tüm esnaf üzerine alınmasın, hakkıyla işini yapana lafımız yok.
|
|
kursat3006
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
|
Aynen hakki neyse o. Azı karar, çoğu zarar . .
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
dreamcast87
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dreamcast87
|
Kesinlikle doğru bir konuya değinilmiş. Her aracın bir ederi var ben arabama onu yaptım bunu yaptım ama bende şu system var bu var diye fiyat yükselmez yaptırdığını bindiğine sayarsın. Satacak kişiler kendi arabasına bakmadan digger araçların fiyatına bakıyor o bu kadara satıyor ben niye altı yazıyım hem donanımlı şu bu diye kafasına gore fiyat yükseltiyor. Sözüm meclisten dışarı bi tabir vardır eşek semeriyle gider diye. Kaç kere araba sattım ve sattığım arabaların bir çoğunada yaptırdığım extra şeyler vardı araçla birlikte gitti. Hatta bir keresinde alıcı bana bunları sökeceksiniz dimi sorusu yöneltti şaşırdım :) Yok hocam dedim anlaştığımız fiyat belli araçtakiler belli... yani uzun lafın kısası yaptırdığını bindiğine saymalı satmak isteyen yoksa öylece kalır araç.
|
|
- AIRBUS A307 - Peugeot 307 1.6 HDİ 110 HP 2006 |
|
mami202
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kasko değeri deyince aklıma geldi aracı satmak istediğimde gelen teklifler hakkaten çok komikti.
hani harbiden ortalama bi teklif eden olsaydı yardımcı olucaktım masrafını vs. düşüp vericektim ama olmadı. kasko değeri 2. el piyasa değeriyle neredeyse aynı hatta kasko 23 bin lira veriyor bi ara düşünmedim değil perte çıkarsam kaskodan 23 bin alırım ama hem etik değil hemde kıyamıyor insan ne kadar masraf olursa olsun sevdiği araca birde ilk araç olunca ister istemez katlanıyor.
Düzenleyen mami202 - 06 Kasım 2013 Saat 00:57 |
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Araba işinde ucuza kaçmıcaksın ucuza kaçtımı zarar edersin her şekilde misli çıkar senden bunun garantısını verırım . Ayrıca A dan Z ye tum bakımları yapılmış bir kamyon para dökülmüş aracı kımse kımseye ucuza satmaz adam aracını sevıyor bakımlarını yapmış ama daha değişik araçlar ılgısını çekıyor ılan açıyor satılırsa satılıyor satılmazsa kalıyor.Ayrıca otomobıl piyasası ınternet ortamında veya burda bır kaç arkadaşın açtığı ılanlarla belırlenemez üstelik model sınıflandırması yapmışsınız örneğin XR model bır araç Başka biri tarafından 12 Bıne satılıyor dıye Başka bir XR sahibide 12 ye satmak zorunda değil aracını.Ozaman araçlarımızın adına çıkan resmı evraklardakı kasko bedelınde yazan fiyatlara satalım araçlarmızı asıl gerçek rakkamlar onlardır :) uzun lafın kısası bende çok uçuk rakamlar gördüğümde bu ne be dediğim oluyor size katılıyorum ancak bazı şeylerde var onlarıda görmek gerek...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçen ay 2007 model dizel c3 ü , 2 gün içinde sattım.Her arabanın ederi vardır.Bunu bilmek lazım.
4 sene önce 16 bine aldım 307 yi.Şimdi satsam 15 anca.Ama satmam çünkü 307 ye bineni jeepten başkası kesmez. |
|
mami202
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eyvallah.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kesinlikle kardeşim. Allah kolaylık versin, nakit sıkıntısını iyi bilirim. Nerelerden assagıya yuvarlandık zamanında tahmin edemezsin. Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın. Şuan ki aracım babamın lisede bana doğum günü hediyesiydi, sıfır almıştı o kadar yuvarlandık ki, bu araç 3 yıldan fazla bağlı kaldı babamın bundan önce sırf araba kullanmayı öğreneyim diye aldığı kartala yaklaşık 3 yıl bindim, siz düşünün. :) ama allah var kartalımda çok sağlamdır. Oda halen duruyor, şuan da babaannemin bahçesinde yatırıyorum. :)
Düzenleyen dogancanguden - 05 Kasım 2013 Saat 23:11 |
|
mami202
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
birde bu olayın tam tersi var misal 1 ay önce satmak zorundaydım. 27-30 bin arası piyasa değeri olduğu düşündüğüm aracıma acil nakit ihtiyacım olduğu için 25 bin yazdım
gelen teklifleraynen şöyle -19 bin liraya nakit alırım. -88 model chevrolet kasalı kamyonetim var kafa kafaya takas yapalım. -5 bin verim kalanını taksitle ödeyeyim. - aracının değeri 16 -18 bin arası olanlar fiyatlarını 23 bine çekip takas yapalım diyenler. bi uyanık çakal bunlar zaten acil dedik nakit lazım dedik akbaba gibi olmuşlar. nihayetinde satmaktan vazgeçtim nakit sıkıntım devam ediyor çözemedik ama yapacak bişide yok açıkcası ölü fiyatınada satacak değiliz. bedava almadık sonuçta. |
|
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Bu saçmalıkta galericilerin payıda çok yüksek para kazanmak için 3 4 binlira fazla yazdıkları bile oluyo piyasaya sorunlu araçları bile çok uçuk fiyattan koyuyorlar bunu gören vatandaşda o araç bu fiyatysa benimki daha fazla eder mantıgından fazla fiyat yazıyor.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkür ederim Serkan bey.
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Konu bulmak kolay aslında arama sayfasında konuları göster kutucuğunu tıklayıp sol taraftan ilgili başlığı seçerseniz kolayca bulabilirsiniz.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Acık olmak gerekirse bende cözdügüm bir sorunum oldugunda cözüme dönüs yapamamıs olabilirim ama bunun tek sebebi konuyu bulamamamdır. Baslıgı aratarak bulmaya calısıyorum genelde Serkan bey. :)
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
3-5 arkadaş çözüm için yardım ediyor, hangisinin sorununu çözdüğünü bile geri bildirim yapmıyor, bırak yardımcı olmayı :) ama iyilik ne demek karşılıksız yapılan yardım, onun için pek takmıyoruz.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |