|
Aracın Bakımı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
efesbright
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2013 Saat 11:07 |
arkadaşlar yorumlar için teşekkürler. şanzıman sorunu çözdüğüm sırada usta motor kulagını bidahaki bakımda değiştirelim demişti. motor kulağı bu titremeyi yaparmı sizce?
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ne tur bir yag koyuldugunuz bilmeden ne zaman bakim yaptirmaniz gerektigini soylemek zor. Normal kosullarda aracinizin bakiminin zamani coktan gelmis. Triggerden yana sorun cikacagina pek ihtimal vermiyorum ancak trigger bu, degistirdiginizin ertesi gunu bile sorun cikarma ihtimali az da olsa vardir. Tavsiyem, aracinizi ufak bir bakima sokun. Yag+yag filtresi ve hava filtresini ve cok zamandir degistirilmediyse yakit filtresini degistirtin. Farki goreceginizi dusunuyorum. 0.75 litre yag eksiltme bu kosullarda normal gozukuyor.
|
|
EmreÖz
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hala titriyor olması bile güzel bence... Tirememesi lazım çünkü,çalışmaması daha normal olurdu. Abi yağ'damı değiştirmedin Az baksaydın bari yazık araca.. Sıkıntıların İnşallah geçer Allahın izniyle ama ozamana kadar kutup başlarını sök derim.! Bakım'la Masraf Çok farklı maddiyat'lar psikolojik olarak tabi..Fikrimi sorarsan Durum daha kötü olabilir.. Kolay gelsin
Titreme çekme.. Yağ'dan olabilir Motor sesine gelince bi arabayı kaldıttır egsos'da kurum birikmesi ve son susturucuye kadar gelen hat çürümüş olabilir.. Düzenleyen EmreÖz - 03 Kasım 2013 Saat 01:50 |
|
CNN18
|
|
efesbright
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
arkadaşlar aracımı bakıma sokmayalı neredeyse 18000km oldu. fakat suan aracı kullanmıyorum maddi skıntılar yüzünden bakım yaptıramadım. bide 500tl fiyat verince periyodik bakıma yaptırmak istemedim açıkcası bi iki sorum olacaktı sadece sebebini merak ettiğim.
1- araç kalkışlarda ve 2. vites geçişlerinde titreme yapıyor. yağ seviyesi 0.75lt kadar düşmüş gözüküyo. bu titreme yağdan dolayı olabilirmi ? birde aracın 18000 km de 0.75lt - 1lt arası yağ eksiltmesi normalmidir? tamamlamak gerekirmi? 2 - bir de hava filtresi değişmedi tabiki motordan ses kötü çıkıyor yüksek ses çıkıyor bunun nedeni hava filtresimidir ? 3- neden soruyorsun bakım yaptır diye birşey demeyin lütfen, merak ettiğim nokta bu sorunlar sürekli hava filtresi ve yağdan dolayı mı olur yoksa motor eskimişmidir. 4- diğer bir sorum ise. triger değişimi 180000km de yapıyor 1.4 hdi 207 araçlarda. suan 169000kmde araç 175 e kadar beni idare edermi ? 5- bu bakımları yapmadan araci sizce sürebilirmiyim daha kötü şeylere neden olur mu ? sonucta peugeot 20bin km de bir bakım yazıyor normal koşullarda. su ara biraz skıntım var trafik sigortasıda 1078tl tutunca gerçekten bakıma alamadım arabayi bi. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |