|
206 Kapı çıtaları nasıl çıkartılır? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gngburak
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2013 Saat 10:07 |
www.gngtasarim.com
|
|
gngburak
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ewet yanında yedek klips mutlaka bulundurun ben geçen yıl resimlerle açıklamıştım formda bulamadım
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
furkanyakar
2. Vites Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
:)) benim teknikte klipler kırılmıyor ama zahmetli...
|
|
|
|
ninjitsu07
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2013 Konum: çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ninjitsu07
|
Çıtaları tutan klipsler var ( perde tutucusu gibi ) , eğer kapıya işlem yapmadan çıkartmak istiyorsan , direk kendine çekmeden elinle baskı uygulayarak yatay eksende çekerek çıkartmalısın . kapladıktan sonra eski klıpslerin yerine dişi ezilen olursa yenisi kolayca takarsın , direk hizalayıp oturttugunda , '' pıt pıt pıt '' bir iki vuruşla oturur . ( klips dediğim kopça olarakta geçiyo önce çıtaya takıp sonra çıtayı kopçaları arabadaki yuvalara göre hizalayıp takmalısın . )
Düzenleyen ninjitsu07 - 23 Kasım 2013 Saat 19:45 |
|
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kendine doğru çektiğinde normalde çıkması lazım klipslerden kurtulup ama butun klipsler kırılıyor coğu zaman bilgin olsun. bizim klipslere en uygun klipslerde brodvay yada tofaş klipsleri hem ucuz hem uyumlu hemde heryerde rahatlıkla bulabilirsin
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
mev347
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çıtaları bi tarafından tutup çektiğinde zaten çıkıyor.tabi çapı içinden bi mudahale olmadıysa rahatlıkla çıkar
|
|
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
|
|
furkanyakar
2. Vites Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|
kapı yüzünü söktükten sonra içeriden tutan klipsler var onları çıkartarak sökebilirsiniz.
|
|
|
|
candanxyz
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
|
Kapı çıtalarını sökmek istiyorum folyo ile kaplayacağım.
Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
|
|
''Bay Z''
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |