![]() |
|
206 euro? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2013 Saat 17:37 |
Benim 206 e3'dü Ali, model yılıyla da alakalı sanırım.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
4 diye biliyorum 1.4 dizeller e4 çünkü
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şase numarasının son 8 hanesini verirseniz kesin bilgi verebilirim. Yada alttaki linkten üye olup kendiniz de bakabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
aslanparcası ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Nisan - 1981 Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2010 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aslanparcası
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar soracağım soru aklıma şuaradan geldi euro5 emisyon normlu motorlara lpg sıkıntı verebiliyor. subapların erken ölmesine sebep oluyor. Ve artık yeni nesil araçlarda (2011- 2012 ve üzeri gibi) emisyon normu euro5 altında olan az var. Yani euro5 altı emisyon normuna sahip (subapları dayanıklı) motorlar artık kıymete bindi. Peugeot 206 1.4 benzinli 75 hp motorları acaba euro kaç normunda bilen varmı? Ben euro4 ve euro3 leri var diye biliyorum.
|
|
2009 206 sedan 1.4 8V atiker obd2
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |