![]() |
|
Vectra 2.0 16v gls |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2013 Saat 20:05 |
opel in ecotec motorları hep oyle oldu. ivme beklenmez pek kaldıramaz kendini arabalarda ağır gerçi. ama aldımı hızını gider sonra hemde güven verir yüksek hızda..
|
|
![]() |
|
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim dayida 2.0 cdx var otomatik vites ona hastayim 2001 model manyak gibi gidiyor dayim daha topuzdaki ''S'' tusuna bi kere basmis ben bindigim zaman kapatmiyorum bile bence çok deli giden vede hizlanan araba birde full olunca konforundanda yenmiyor :D
|
|
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bende Amcam' la nihayet konuşabildim. dediklerinizin aynısını söyledi.
![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
2.0 gls vardı 98 model . Hızlandıkça yere oturan alman uçakları bunlar. Benzinli ve ağır bir araç dizel torku beklemeyin. 1-2-3 de ivmelenme tatmin etmez ama 4-5 de 200-220 bandında yatarak gidin.
|
|
![]() |
|
gokhn89 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
valla çok değerli yorumlarınız için teşekkür ederim :) az önce dayanamadım ve aslanımı garajdan çıkarıp arkadaşın evde aldım soluğu ver dedim opeli bu defa araca alıştığımdan mıdır nedir daha bi performanslı geldi araç bana. Yağ eksiltme konusunda araç konyadan geldi sabah gelir gelmez yağ çubuğunu kaldırıp yağa baktım seviyesi normaldi ama yağ da yağ gibi akıyodu belliki yeni değişmiş :) o yüzden yağ eksiltme konusunda birşey diyemeyeceğim. Araç pek trafiğe girmedi bugün ama 90 dereceyide geçmedi. Yakıt olarakta gazda kullanınca tatmin etti açıkçası boş depoya 25 tl gaz koyduk baya bi dolaştık daha da kırmızı yanmadı zaten araç çankaya yıldızdan hacettepeye gidip gelcek günde 60 km.gidişte 30 km hafif yoğun trafikte yokuş aşağı dönüşte trafiksiz yokuş yukarı 30km muhtemelen yakıt konusunda pek üzmez gibi geliyo bana
|
|
2005-206 1.4 HDi x-design
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sen o arabayı bana sor 307 den önceki ve hayatımda ilk arabam sizin aldığınız arabanın aynısıdır benimki biraz yapılıydı ve güç testte 164 beygir çıkmıştı ben kronik bir arızasına rastlamadım fakat kalkışta 1500 kiloluk kasayı kaldırması biraz zor oluyor fakat o kasayı kaldırdımıda yakalayabilecek araba nadirdir hala arasıra yollarda uzay kasa opeli gördümmü imrenerek bakarım ahh çekerim benim arabam 307 ve hiç bi şekilde kıyaslama bile yapamam çoğu araba 200 km hızı anlık görür ve sonrasında zaten basamazsın ama opelde 200 le solu kapat git hem gideceğini hemde duracağını iyi bilir ben 240 tan sonra ayağımı çektim hızlandıkça diraksiyon setleşir ve adeta asfaltta sürünerek gidersin titreme zıplama rüzgar alma yada güven vermeyecek en ufak bi durumu yoktur opelden önce babamın 98 laguna sı vardı ama lagunayla aynı kefeye koyamıyorum ankara şehir içi inanın 160 dan aşağıya düşmezdim az yakar yeterki güçünü doğru kullanabilin ayağınız altından kayar sıcağı sever genelde 90 derecelik sıcaklıkta kullanılır 100 de hararet yapar yolda içine gömülürsünüz o arabada gazdan ayağını çekmek biraz zordur ben gelecek hafta işim nedeni ile yurtdışına gidiyorum giderkende 307 nin ilanını ve vekaletini babama verdim sat opel al bin dedim
![]() |
|
![]() |
|
Hocam hayırlı olsun; trafikte halen görebildiğimiz, görünce anılarımızın depreştiği bi seçim olmuş 98 yılında Opel Vectramı Polo Classic' mi diye 150 kere gidip gelmiş en sonunda 0 cillop gibi kıpkırmızı bi polo classic almıştık hiç unutmam. Hatta arabayı getiren gemi batmış. Bir sonraki üretimle (3 ay gecikmeli aracı alabilmiştik)
![]() |
|
![]() |
|
öncelikle hayırlı olsun.
o kasa opeller uzay kasa diye geçer. abim 1998 senesinde sıfır almıştı. bordo renk. onunki CD modeli idi. bildiğin bir tank.136 beygir. benzini içiyordu resmen. ama o zamanların en muhteşem arabasıydı. özellikle otomatik klimasına ve direksiyondan kontrollü radyo cd sine bayılmıştım. ta ki bizi Bolu Dağı'nda tırmanma da yolda bırakıncaya kadar.çekici üstünde düzceye geri döndük. o rezillikten sonra satıp direk avensis almıştı iyi hatırlıyorum. ve ustanın ekmek yediği iyi para kazandığı arabalardır. ''opelin motoru çok kahpedir be hocam'' lafını hiç unutmam. opelin kronik sorunu yağ eksiltmesidir. yani yağ yakar. arac sahibi 1. lt lik yağ kutusunu bagajından hiç eksik etmez.
Düzenleyen maverick - 27 Ekim 2013 Saat 22:25 |
|
![]() |
|
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
arkadaşta 2008 1,6 110hp opel astra sedan var benzinli gazda iken benim 1,6 110hp 307 ile kalktık opel ağır geliyo hızlanmada 307 yi geçemedi yalnız daha yüksek hızda beni her türlü geçiyor çünkü senin geç hızlanıyor dediğin opeli sürdüm bence çok iyi hızlanıyor hem de sağlam hızlanıyor hızlandıkça araba pısıyor gibi geldi bana ben kendi aracımda 200 km hızı zor görürken o astrayı denedim bi gece 230 dan sonra basmadım emanet araba diye diyeceğim şu ki opel biraz daha ağır araba tabiki ama hızlanmama gibi bi problemi yok bence bence sen daha fazla bir şey beklemişsin gibi geldi bana :)
|
|
![]() |
|
gokhn89 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
ya zaten güçlü ama insan 2.0 motor görünce yer uçağı gibi olsun diye bekliyo :) aracın bakımları tam iyi bakılmış arabaya. Geçen sene arkadaşım insignia 2.0 almıştı arabayı denedim hemen zor hızlandı 130-140 dedi sonra çok zor hızlandı acaba opellerde mi bi sıkıntı var çözemedim. Ama bende de opel var astra şu ana kadar hiç acaba dedirtmedi :)
|
|
|
|
![]() |
|
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
|
arkadaşlar bugün çok yakın bi arkadaşıma amcasının arabası olan 99 model vectra 2.0 gls aldık.15500 tl para verdik amcasına. 134hp aslında çok iyi gidiyor ama torkumu düşük anlamadım aracın ivmelenmesi tatmin etmedi. Bu arabayı nasıl bilirsiniz? Kronik sorunları var mıdır?
Düzenleyen gokhn89 - 27 Ekim 2013 Saat 18:22 |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |