![]() |
|
oto teybi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
LeckenJugend ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı LeckenJugend
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2014 Saat 10:17 |
|
Peki 206 ile 206 plus aynı mı montaj konusunda? benim araç 2010 206 plus.
|
||
G.G 206+ Hdi Comfort
|
||
![]() |
||
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
evet 206 lara duble teyp var ama yapısı biraz farklı. Mevcut ekranın yerine 7 inç ekran tanıyorsun ana üniteyide mevcut teyibin yerine takiyorsun. Sahibindende var ilanı Şişli de biyerde 1100 tl ye satılıyor |
||
206 1.4 HDI Look 2004
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Eğer amacınız kumandayı kullanmaksa nasıl olduğuna bakmayın bence pıonerın çoğu teybınde kumanda kolu kullanmak ıçın uretılen aparata uygun girişler bulunmakta bu sayade kolu aktıf edıyorsunuz netıce kol kullanımda oyuzden en basıt yontemı bu şımdılık bırebır uyumlu teyp olduğunu zannetmıyorum...
Düzenleyen samet206 - 03 Temmuz 2014 Saat 23:48 |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
LeckenJugend ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı LeckenJugend
|
206 lara göre ekranlı teyp derken, doubledin teyp mi var?
|
||
G.G 206+ Hdi Comfort
|
||
![]() |
||
maviay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
|
teşekkürler verdiğiniz bilgiler için kolay gelsin
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Bizim araçlar van yapılı o yüzden olmuyor genelde.
Ekranlı teyperde bu özellik var veya 206lara özel üretilmiş ekranlı teyplerde var. Onlar kumandayı çalıştırıyor. Onun dışında zahmete katlanmak zorundasınız. |
||
![]() |
||
maviay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
|
forum içerisinde bütün gönderileri okudum fakat aparat gerektiğine dair bilgi aktarmıs arkadaşlar ama bu zahmete girmeden uyumlu teyp var mı onun araştırmasındayım. ilginiz için tşkler.
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Buna benzer bir sürü konu var biraz ilgili bölüme bakın lütfen !
|
||
![]() |
||
sulocan_5 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 166 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
|
aynı konuyu ben de merak ediyorum.
|
||
![]() |
||
|
selam peugeot ailesine...
206 xt aracımda orjinal teybi bulunmakta oto teybini değiştirmek istiyorum fakat direksiyondan da fonksiyonu kullanmaya devam etmek istiyorum. buna uygun marka model oto teybi önerebilr misiniz. Şimdiden tşk ediyorum. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |